Yenianne0606 347684 mesela biz 3 ay 9 günlüğüz harika haftalar programından takip ediyorum başladı gözüküyo 35 gün sürüyomuş. 15. Haftada başlıyo yani
Satgiray Kevser-Kor bende 2.günğndeyim kendini yeni yeni hissettiriyor çıldırmaya başladı beyefendi 🙄 çare sabır sürekli oyun hali ve gece uykusundan önce banyosu sakinleştiriyor
BetulllMihra 23082020 bizde 4 ay 18 günlüğüz ama değişen bişey yok emen çocuğum emmeyi bile bırak tı mama yiyor oda zar zor yiyor
BetulllMihra 23082020 emmesi ne kadar kolaylıkmış ya mama işi çok zor çok yapıyon içmiyo az yapıyon istiyo sonra tekrar yapıyo dikkti dağılıyo üçmiyo özellikle gece çok zor oluyor
23082020 BetulllMihra meme reddinde keşke hemen mama vermeseydin doktor bana sakın verme zorla emzir diyordu
Kevser-Kor 23082020 aynen benimkindede var bu ara zorla emziriyorum hiç mama vermedim müzik açıyorum vs
23082020 Kevser-Kor sakın verme cnm verirsen tekrar emzirmen çok zor olur biraz sabır geçici bir süreç
Damla29 Kevser-Kor ya bu atak nasıl oluyormuş bizim oğlanda bu aralar emerken memeyi bırakıyor kendini çekiyor bazen durduk yere aglıyot gündüzleri ise uykuya dalamıyor salla babam salla ayaklarım kopuyo artık