drn5410 Kirpapatyasi1 bendeki minder de emniyet kemerinin yanından geçiyor içinden geçmiyor ama delik yapılabilir aslında ileri doğru gerek duyarsam bakarım 🤔
MasalsMommy Kirpapatyasi1 Ben trendyoldan bunu sipariş verdim dün akşam. Henüz gelmedi ama bu bana iyi gibi geldi. İstersen geldiğinde tekrar bilgi verebilirim
Kirpapatyasi1 MasalsMommy Teşekkür ederim arkadaşım da bunu tavsiye etti. Geldiğinde tekrar yazarsanız sevinirim 😊
Mommy_Bird Kirpapatyasi1 ben masa sandalye olandan aldım baby plus ama inanılmaz dar düz bir şekilde alamıyorum kucağıma ters şekilde çıkarıyorum onun dışında memnunum
MasalsMommy Kirpapatyasi1 Kuzu sandalyemiz geldi, kullanıyoruz ve ben çok memnun kaldım. Gayet sağlam
Kirpapatyasi1 Nurrcem sadrazam koltuğu iyiymiş😄😄 onların güvenli olduğunu söylüyolar ama çok ağırmış ikea tarzında ama masa sanldaye olabilen alacağım ben de sağ olun 😊
Tosbigim Kirpapatyasi1 baby plus kullanıyorum biz yer sofrasında yiyoruz çoğu zaman o yüzden çok iyi.. minderi idare eder çocuk saatlerce oturmuyor sonuçta ama ayrı satılıyor bakabilirsin
Kirpapatyasi1 Tosbigim Aynen o tarz alıcam bende ama onun oturma kısmı dar deniliyor bende bazen yerde yiyorum çıkarması kolaylık😋
Zeytin_cekirdegi Tosbigim canm bizde yer sofrasında yıyoruz da nadıl kullanıyosun masa sandalyesinsasöyleyebilir misin bnce alcam da yerde yediğimiz için bilemedim
Tosbigim Kirpapatyasi1 yani şuan 16 aylık hâlâ kullanıyoruz canım dar değil bence ne kadar geniş olacak ki çocuk o zaman kolaylıkla kalkar hemen.. öndeki yemeğini koyduğun şeyde çıkıyor. Bazen banyoda bile kullandığım oldu yıkamak için
calikusuu Kirpapatyasi1 Dolu marka almıştım, çok büyük ve ağır. Bence hafif, kullanışlı, minderli bir masa işinizi görür. Sağlam olması yeterli. Sandalye için oturaklar oluyor onlar da yeterli olur bence.
Tosbigim Zeytin_cekirdegi canım ayrılabiliyor benimki şu üst kısmı kullanıyorum sadece yanımıza koyuyorum o sandalyesinde yemiş oluyor bizde sofrada https://www.google.com/search?q=baby+plus+mama+sandalyesi&client=ms-android-samsung-gs-rev1&prmd=sivn&sxsrf=ALeKk0182w7mMYy0z8Qq4nFPSYWvSTjwhQ:1610809374509&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiR3cXE3KDuAhUGyoUKHVTgBaMQ_AUoAnoECAIQAg&biw=360&bih=612&dpr=3#imgrc=J2KN