denizyildizi nehirinannesi bahsettiğiniz ilaç infanium Good night sanırım ama uyku şurubu olarak değil oğlum 25 günlükten gaz yüzünden Dr a gittiğimizde bize vermişti. Gazını rahat çıkarması için bitkisel probiyotik olarak verdiler
denizyildizi nehirinannesi bu arada uyku yapmamıştı sadece gaz konusunda geceleri rahat etmişti ama uyku süresini uzatmadı
4E1K nehirinannesi ilacın tam ismi nedir birde fiyatı nekadar acaba??aynı etkiler devam ediyormu? inşAllah artık düzelir uykuları biz bu gece yine hiç uyumadık beynim duracak gibi 😞😞
4E1K nehirinannesi iyi akşamlar ben bugün aldırdım şurubu 9:30gibi verdim fakat siz bir çay kaşığı yazmışsınız ben üzerindeki ölçeğe göre verdim yani üç çay kaşığı falan acaba aklıma takıldı bir sıkıntı olurmu??
denizyildizi Srmurs gıda takviyesi olarak geçtiği için gaz konusunda bizi çok rahatlattı özellikle oğlumun akşam belli saatlerde 2 saat süren ağlama krizleri oluyordu onlar kesildi ama uyku yapmadı
Rrraaaiiinnn nehirinannesi merhaba Bu good night uyku surubu u doktor mu önerdi size acaba yoksa arastırıp mı aldınız ve ne Kadr sure kullandınız acaba