Gulsummm nehirinannesi uykusuzluk sorunu bizdede mevcut maalesef. Humana iyi geceler ve hipp iyi geceler çaylarını aldım denicem. Uyku ilacını duydum ama denemeye cesaret edemedim açıkçası
nehirinannesi Gulsummm ilaç değilmiş ki dinci gibi bisey çocuğu rahatlatiyormus da aynı zamanda. çayları da duydum. işe yararsa haber verir misiniz bende bakayim😌
Tugceliz nehirinannesi ben bir haftadır kullanıyorum dr umuza sordum yan etkisi yok bitkisel kullanabilirsin dedi bebeğim 5 aylık bizde işe yaradı bn sadece gece uykusuna yatmadan önce veriyorum hümana nın iyi geceler çayını da denedim fakat bize faydası olmadı her bebek farklı tabi
Gulsummm nehirinannesi ilaç değil evet bitkisel içerikli ama insan güvenemiyor bilmiyorum denenmek mi lazım. Tabi bilgilendiririm 😊
Bebegimce nehirinannesi benım bebeğimde 9 aylık gece yarım satte bir uyanıyor dalgın uyumuyor hep sallanırsa dalgın uyuyo bendemi alsam ki😁
Nily nehirinannesi bence vermeyin. Bebeklere bu ilacları öneren hicbir doktor gormedım. Gaz damlalaır bile gereksiZken bunlara gerek yok diye düsünüyorum
Tugceliz nehirinannesi biz çok kalkıp geri 1 2 saat uyumuyorduk şimdi emip geri uyuyo şimdilik iyiyiz çok şükür 9 da uyuyo ve sabah 8 e kadar sadece acıkınca uyanıyor
Senammm nehirinannesi bu saydıklarınızın cayın kullandım faydası olmustu hem gaz ıcın hem uyku duzenı ıcın
nehirinannesi Mercimek2 şurup şişesinde ama şurup değil zinco kullandıysanız onun gibi bisey içerisinde ilaç yok tamamen bitkisel kokusu çok güzel tadı biraz ekşimsi. biz denedik şimdi bakalım gece ne olacak:)
teachersrn Thesra benim oğlum 10 aylık oldu hala gece emzirmeyi kesemedim nasıl yapıcam var mı fikriniz?
Thesra teachersrn Emzirmiyceksiniz her kalktığında meme yerine su verin içmezse zorlamayın ama asla meme vermeyin ses çıkarmayın ağlıycaktır 10-15 dk sonra yatıp uyucaktır her kalktığında ses çıkarmayıp meme vermezseniz süreler gittikçe azalıcak 1-2-3 kalkma derken 1 hafta gibi bir sürede tamamen kesilicektir kalkmaları zorlu bir süreç ilk birkaç gün ama sonra gerçekten çok iyi oluyor
Mercimek2 nehirinannesi etkisini beklyrm bakalm bizmkideşimdi uyuyr gece nöbetçyz herelde 3-4e kadr uyumuyr ya napıçğmzı şalırıorz artk mahvolmş durumdyz 🥺 3 aylığz daha sizinki kaç aylık
Deletedmom006 nehirinannesi zinco suruptan mi bahsediyorsunuz. O uyku mu yapiyomus ben kullaniyorum hic yapmiyo
nehirinannesi Tugceliz ohhh mis valla:) o zaman ben geç yatırmışım şimdi:) gerçi hergun bu saatte uyuyor çünkü gündüz çok uyuyor kızım gece ile gündüzü şaşırmış diyorlar..🙄
Tugceliz nehirinannesi kaçta yatıyor gece uykusunu bn uyuyamayıp gece 1 de de yatırsam 8 gibi uyanıyor aslında alsam 8 ideali gece uykusu için ama bn 9 a da razıyım ☺️
nehirinannesi Mercimek2 Allah yardımcımız olsun valla.. biz 6. ayımızı bitirmek üzereyiz. 4 buçuk aylık olana kadar bizde herşey mükemmeldi gece uykumuz da gündüz uykumuz da çok iyiydi ama ne olduysa 4 buçuk aydan sonra geceleri hiç uyumuyoruz, perisaniz artik