Sermel29 Ceyfer yavrum 17 günlük kızım Sezeryan oldum. Kızım çok gazlı ne ona uyku var ne bana inanılmaz hızlı bir şekilde hem kilolarım gitti hem göbeğim. Gerçi 3. Gün korse takmaya başladım. Ve büyük bir fark var
Adensu Ceyfer egerki dogumdan sonra korsey veya birseyler baglamadiysaniz büyük ihtimalle göbek kalir cunku bende baglamadim ve kaldi üçüncü dogumum hic kilo almamistim hamiel kalmadan onceki kilomdan da asagiya düştüm ama gobek hep var
Ceyfer Sermel29 benimde 17 günluk oldu 22 kilo almistim 12 kilom gitti 10 kilom kaldi aslinda ideal kilomdayim ama oturunca gobegim cikiyo yumusak bide karnim hic gidicek gibi degil bende bu yamuna korseler var ondan siparis ediyim ozaman ilk 3 gun felan bende korse taktim ama hep katlandi ondan cikardim 😫 slmdnr
slmdnr ben normal bi korse aldim taktim o bile fayda etti inanin yuzde 70 i gitti bi de zayiflamak gerekiyor tabi yedikce gitmez 10 tl gibi bisey belki bim a 101 de vardir aldim sikica taktim tavsiye edrim ben 3. gunden sonra baslamistim dikislerim acimiyordu
Dorukannesi slmdnr hala var mi bimde yada a101 benimde var ya normal dogum yaptim millet tekrar mi var diyince sinirim bozuluyor
Sermel29 Ceyfer çok pahallı o marka olmak zorunda değil gittigiyora bak 50 tl benzer korse canım. Sabırlı ol vazgeçmeden tak
Yavuzumunannesi Ceyfer bende yamuna kullanıyorum askılı olandan..emzirirken biraz zor oluyor ama gerçekten çok etkili günlük üç dört saat bile taksan anında fayda görürsün
slmdnr Dorukannesi bilmiyorum canim bi bak istersen ben ta ne zman almistim gerci illa bi yerlerde korse satiliyordur
Yenievliiiiii bende normal dogum yaptım.korse takmadım göğüslerim zaten acıyor diye.14 kilo almıştım 10 kilosu gitti.19 günlüğüz şuan.
Ceyfer 123456 gercektenmi ya 😫 iyice psikilojim bozuluyo korse siparis verdim ama bakalim bide catlaklar var mor mor off napcam bilmiyorum
Boncugum 123456 kimse bunu yazmayacak diye korkuyordum😂 al benden de o kadar hamile gibi göbeğim var çok canım sıkılıyor
Ceyfer Sermel29 biraz aceleci davrandim sanirim aldim 😐evet gercekten pahali ama ise yarar umuduyla aldim
Sdfayaz Ben sezeryan oldum. 85 kilo ile doğuma girdim 75 kiloya düştüm ve durakladım sonra tesadüfen bir çay gördüm araştırdım ve aldım 1 aydır içiyorum şuan 65 kiloyum ve göbeğim de gitti. Emziren annelerde içebiliyor tamamen bitkisel . Reklam yapmıyorum gerçektende çok karşıydım bu tür şeylere ama ama güven sağlayınca aldım kilolardan kurtulmak için. Bütün vücuttaki ödemi atıyor. İyi ki de almışım hiç pişman değilim.
Ceyfer Sdfayaz nerden aldin canim cayi aktardan felanmi ? Olan mor catlaklar icin bilgin varmi artik heryerde care ariyorum 😬
Anneyimbenanne Sdfayaz çayın adı nedir fiyatı nedir emzirirken zararı olmuyor mu 2 aylık olduk bense kullanabilirmiyim acaba
Sermel29 Ceyfer olsun işe yarar hiç merak etme,denedim gördüm ondan bu kadar emin konuluyorum canım benim
Adensu Ceyfer üçüde seseryan oldu ve evet sezeryanda gobek kalma ihtimali daha yüksek egerki korse falan takmazsaniz hic gitmez kimilerinde ne baglarsan bagla kalir vucut yapisina gore degisir