kramice Kızlar hangi bezi kullanıyosunuz ben bi yıldır prima premium care kullanıyorum ama artık çok pahalıya gelio kızımın tenide hassas varmı önerileriniz
Cici_anne123 kramice sleep hem cok uygun hem cok emici kaliteli baya da iyi dayanıyor kefilim bacımmm
yaseminyaren kramice 6 aydır slepy kullanıyorum. Ama lastik izi çıkartmaya başladı çok sıkmıyorum da 3 numara kullanıyoruz şuan 4de geçmeyi düşünüyorum ama oda büyük gelir gibime geliyor .
Burcc Doğduğundan beri bende molfix pure&soft kullanıyorum. Çok memnundum ama 1 haftadır üstü başı çiş içinde uyanıyor oğlum. Sanırım numarası küçük gelmeye başladı 😔
kramice Burcc üç beden bezde bende sorun yaşadım dörtte düzeldi bence üç beden bezde defo vardı sizinki kaç beden
melegim26 yaseminyaren 4.5 aydır sleepy kullanıyorum bende ama 6 aylık için 3 numara çok küçük bence oyuzzden lastik izi oluyodur bebeğiniz kaç kilo biz suanda 4 kullanıyoruz
Oykuu_bebekk Doğum itibari ile Molfix kullanıyorum 1.5 yaşındayız benim kızımın da cildi hasssas herhangi bir problem yaşamadık ıslak mendil olarakda molfix hassas cild alıyoruz
Cheerfulmom kramice sleepynin yeni çıkan bezini bir dene istersen çok iddialılar bu bez için bende merakla bekliyorum sipariş verdim
yaseminyaren melegim26 9 kiloya kadar 3 numara kullaniliyor . En son kilosu 7ydi 😏 Bezi bitsin bende 4e geçmeyi düşünüyorum
melegim26 kramice sleppy kesinlikle cevremde de çok kullanan var tabiki her bebeğin teni farklı ama ilk sleppy deneyin derim
melegim26 yaseminyaren uzerinde yazanlara bakmasa sen canım sleeppy biraz küçük oluyo beden olarak 4 numara da 7 ile 14 kilo arasi kullanılabiliyor
yaseminyaren melegim26 Ben 4 numaraya geceyim ozaman bitsin elimdekiler . Çok büyük olursa 3 kullanırım geri olmadı .
Medusafer kramice ben de premiumcare kullanıyorum 1 kere sleepy denedim çok kötü oldu kızımın alti o yüzden asla başka marka denemem sadece arada prima pure kullanıyorum o kadar eger teni hassassa değiştirmeyin bence sonra insan vicdan yapıyor ah niye değiştirdim diye
Aysenur219 Sleepy aldık sızdırdı lastik izi yapyı hemen degısmek lazım onu beklememek lazım. Premıum care gece kullanıyoruz gunduz de bazen prıma aktif bebek bazen de goon kullanıyorum goon da guzel onerırım