Balbal1 Gizemonerr gece bizimkide 12 saat uyuyo ama gündüz de 2 saat net uyuyor. Nasıl normal ki gece uyusada çocuk o kadar enerji kaybediyor illa ki yorulup uykusu gelecek gündüz de saçma bence dr dediği .
Gizemonerr Balbal1 valla doktorun söylediğini aktarıyorum size, adam yıllarca okulunu okumuş sonuçta. Sizden daha iyi bileceği kesin canım.
Balbal1 Gizemonerr neden bu kadar gerildiniz anlamadım ben doktorum dediğim doğru falan demedim m. Post açmışsınız cevap verdim bende uygulamak zorunda değilsiniz. Siz doktorunuzun dediğini uygulayın. Madem bilginiz vardı boş yere post falan açmayın .
Gizemonerr Balbal1 gerilmedim ki ben size öyle gelmiş😊 ayrıca postu açan ben değilim Canım 🤣 hadi iyi geceler
Balbal1 Gizemonerr postu açana dikkat etmedim o kadar 😂 neyse sorun degil vaktimi Burda harcamıyorum ben
ipek39ela Zeynepomer96 11 ay 15 günlük falandı sanırım tek uykuya geçeli 16 aylık olucak 9 gün sonra hala da öyle uyur 2 saat fix uyur maşallah diyim 💗🙏
ipek39ela Gizemonerr Kuzum doktorun daha iyi bilir tabi de gündüz uykusu çok önemli uyku uykunun mayasıdır derler, gündüz uyumaması yorulmasına neden olur çünkü daha cok kücük bnce yanlıs anlama lütfen 😔
Gizemonerr ipek39ela kuzum zaten onu 22 gün önce yazmışım 😊 yok yanlış anlamadım 😊 zaten uyumaya başladı artık kızım gündüzleride 🐣
ipek39ela Gizemonerr Hee tamam kzuucum ben yorum tarihine bakmadım valla kusur bakma 🙈 ay ne güzel çok şükür maşallah diyim nazar değmesin kuzuya 💕🙏😍