Gizemonerr Zeynepomer96 valla 52 günlüğüz gündüz uykumuz hiç yok maalesef. Çok nadir 1 saat uyursa dinleniyorum gündüzleri 🤦♀️Gece uykusu maşallah çok güzelde gündüzde uyuması gerekmez mi ? 🤔😴
Mom9 Zeynepomer96 16.aya girdiğimiz gün sabah uykusunu uyumadı öğlen yatırmıştım yaklaşık 15gündür tek uyku 2saat uyuyo
Zeynepomer96 Gizemonerr henüz çok erken zaten zamanla düzen oluyor benim sorduğum tek uyku 1 yaşından sonra oluyor
ftsdmrhn Gizemonerr benimki de 52 günlük ve gündüzleri kucağımda yatmazsa, yani uyuttuktsn sonra yatağına koyarsam yarım saatten fazla uyumaz.2-3 gündür uyanmadan kucagima alip uykusuna devam etmesini sağlıyorum, sanki uzuyor gibi uyku
jap Zeynepomer96 erken değil canım. Her bebeğin ihtiyaçları huyu gelişimi farklıdır😊 tek uyku yetiyo demekki
Gizemonerr Balbal1 valla Canım doktor gece uyuyorsa gündüz uyumamasının bir sıkıntı olmayacağını söyledi.
Mom9 Zeynepomer96 geç kalkıyomuş o yüzden iki uyku için süre az oluyor. Eğer 8gibi kalkarsa ikinci uykuya direnmez diye düşünüyorum
Burcu52 Bizimki daha yaşında girmeden tek uykuya düştü onuda zorla uyuyor ama dişi çıkıyor galiba o yüzden tabi inşallah o yüzdendir 😊
Balbal1 Gizemonerr gece bizimkide 12 saat uyuyo ama gündüz de 2 saat net uyuyor. Nasıl normal ki gece uyusada çocuk o kadar enerji kaybediyor illa ki yorulup uykusu gelecek gündüz de saçma bence dr dediği .
ipek39ela Gizemonerr Kuzum doktorun daha iyi bilir tabi de gündüz uykusu çok önemli uyku uykunun mayasıdır derler, gündüz uyumaması yorulmasına neden olur çünkü daha cok kücük bnce yanlıs anlama lütfen 😔
dertlikerkenez Zeynepomer96 henüz oğlum 11 aylık 2 uyku uyuyor. uyku danışmanımızın bize verdiği listeye göre 15-18 ay arası bebeğe göre değişirmiş tek uykuya geçiş.