Yaprak2019 Pm-913
Htcmsb
ErkekkAnnesii
umarım herkese ilaç olurum, bebeğimin 2. ayından itibaren A.D ile savaş veriyoruz. önce kulak arkası ve kaş üzeri ile başladı.konaklarda cabası çocugumun konaktan kafası görünmüyormuş dedim. egzema için bolbol nemlendir konakları içinde zeytinyağı karbonat yap ve tara dedi çok şükür konakları o şekilde çözdüm beraberinde mustelanın konak önleyici şampuanını kullandım. Geleyim egzemaya, kulak arkası ve kaşları geçti. 3,5 aylık olduk ve inanılmaz bacak kol göbek sırt heryer kıpkırmızı oldu. 2 saatte bir nemlendiriyorum, besin alerjisi olabilir hadi deneyelim: süt,yoğurt,tereyağı, peynir vs yemiyoruz. tam 1 ay boyunca tüketmedim kahvaltıda reçel ve zeytin yemekten gına geldi.yine geçmedi dedim yumurtayı keseyim 10gün de onu yemedim, yinr devam etti. artık kaşınmaya başladık deli gibi. kızım şuan 5 aylık ve 2 ay boyunca diyet+mustelanın stelatopia serisini kullandık. sıcak suyu sevmezmiş ılık su ile duş aldırıyorum. cleasing oil var onu sürüp 1-2 bekletip çocugu öyle durulayıp,nemlendiriyorum. advantane diye kortizonlu krem kullandık,kızarıklar sarı oluyo geçiyo 3. gün silbaştan. en sonunda dermatolog a gittim. “bağışıklığın düşer sen normal yemek yemeye devam et. atopik dermatitli çocuklarda ben mustelanın çözüm oldugunu pek görmedim, o yüzden sana eczane kökenli şampuan ve nemlendirici vericem” dedi. kızlar yaptığım şey ılık duş aldırmak ardından nemlendirmek, her kaşınacak gibi oldugunda yine nemlendirmek..
MİNİDOLİN kullanıyorum 3 günde toparladık şuan neredeyde yok gibi bişey çok az kaldı.mustelanın 200 ml lik kutusunu kullan,110 ₺ fiyatı var 2 hafta gitmiyor bile. çk pahalı tüm serisini aldım yani yeterki iyi olsun diye. minidolin eczanelerde çok yok.internetten aldım, sizde bakın araştırın ben çok memnun kaldım.