Ferhunde Kızlar ilk öncelikle sevgililer gününüz kutlu olsun.... :) kızlar can bebe beze geçtim çok memnun kaldım bütün bezleri denedim en son can bebe de memnun kaldım primanın bezi gibi ince bez ama primadan çok daha kaliteli hiç bi şekilde ne pişik yapıyor ne kızarık bütün bezleri denedim en son can bebe de memnun kaldım sizde deneyin hemde uugun fiyata
Akcaseda Ferhunde ben doğduğundan beri canbebe kullanıyorum çok şükür hiç pişik yaşamadı kızım iki buçuk aylık 🥰
Htcomerasafyuce Ferhunde bende can bebe kullaniyorum 3 bucuk aydir hic bir sıkıntısını görmedim gercktn uygun vyani giyat olarak her bütçeye Bende kesinlikle tavsiye ederim 😊
Ferhunde Selinyaman aynen bende bütün bezleri denedim en son can bebe de memnun kaldım primanın premum careni kullandım hiç pişiğini geçirmedi aktif bebeğini aldım oda karnının derisini kaldırır gibi yaptı en iyisi can bebe
Ferhunde Htcomerasafyuce aynen fiyatı çok uygun primanın adı var sadece ama ona rağmen çok pahalı prima
Tugba6336 Ferhunde benimde kullanmadığım bez kalmadı diyebilirim. Sadece can bebe dem memnun kaldım. Onu kullanıyorum
Ravza3018 Ferhunde bizde yeni 3 numaraya geçtik fakat 2 numara gibi güzel değil çırt çırt yerleri yapıştırıp açtıktan sonra tüyler çıkıyo hiç memnun kalmadım ben 3 numaradan
Ferhunde Ravza3018 4 numara iyi baya 4 numara dene istersen belki 3 numara da fabrika hatası olabilir:)
Ipek11 Bende canbebe kullanıyorum bebeğim doğduğundan beri 4aylığız şuan son bi kaç gündür pişik oldu bebeğim ve kakasını çok yapınca sızdırıyor
tutu11 Ferhunde ben de kullanıyorum bebeğime. Hatta lastikleri iz yapmasın diye koparıp öyle takıyorum. Ona rağmen sizdirmiyor. Hem kaliteli hem içeriği temiz hem de çok hesaplı
tutu11 Ferhunde tabi dış kısımdaki geniş lastikler değil. İç kısımdaki ince olan lastiklerini kopariyorum. Aylardır kullanıyoruz. 4 numara şuan hep ayni şeyi yaptım. Sorun yaşamadık çok şükür
Tugba6336 Ferhunde valla ben çok memnun kaldım minies dem tut komiliye A101 bezine Prima ikisi de kullandım valla en beğendiğin can bebe olduZ eşim Migros indirimin dem eskisini almış o da çok kötü değil bence