Hacerr Kızım 3 aylık ben konustugumda gülüyor ama konuşmuyor kızınca mıyır mıyır ses çıkartıo normal mı kızımdan küçük olan tanıdıkları kızın çocukları AGU sesi cıkartıo
DefneRana3881 Hacerr 3 aylıkken benimkide söylemiyordu yaklaşık 3 ay 23 günlük falandı ilk başladığında şimdi susmuyor sürekli konuşuyo kendi kendine
Muradiye Hacerr her çocuğun gelişimi farklı çocuklarımızı hep başkaların çocuklarıyla kıyaslıyoruz maalesef
Leylaturkel Hacerr ne saçmasınız ya daha gerekli postlar açın 3 aylık bebekten nasıl bi beklentiniz olabilir ki !
Deletedmom10 Deletedmom324 😂 o aguyu bnde merak ediyorum başka sesler çıkartıyor çığlık atıyor kahkaha atıyor memem diyor ama agu demiyor 5.5 aylık 😂😂
Hacerr Deletedmom10 aynı şekilde 3 aylık gülerek tepki veriyor sanki anne vr nenne diyor ya da ben öyle algılıyorım ❤
Emlr Deletedmom10 bebeğinizin son durumu nedir lütfen cevaplayabilirmisiniz. Ben otizmden şüpheleniyorum kendi bebeğim için😔
Acemi_ogretmen_annee Leylaturkel gerekli postlar okuyup güzel fikrinizi yorumunuzu o postlara saklayın sizde 😊
Deletedmom324 Leylaturkel ona ore bu post gereklımiş demek ki neden sert davranıyorsunuz ki anlamadım. İnsanları üzmenin manası yok zaten hayat zor. Kaynana postu acanlara da yazdınız mı bunu merak ettim.
Acemi_ogretmen_annee Anne olarak çok hassasız sürekli inceleyip sürekli analiz yapma derdindeyiz ha birde kıyaslama peşindeyiz sonuç üzüntü🙄 yersiz telaş gereksiz vesvese. Her bebek kendine has ve gelişimleri farklı bırakalım kendi hallerine zamanını bekleyelim 😊 Sağlıklı olsunlar çok şükür o güzel günlerde gelecek şuanki güzelliğin tadını çıkarın💖
Hacerr Acemi_ogretmen_annee haklısınız👍 altında yatan kotu bırsey var mı önlemini erken almak istiyoruz tek sebep bu aslında kıyaslama değilde neden ogrenme
Leylaturkel Acemi_ogretmen_annee sende boş boş işlerle uğraşma işine bak sana laf eden olmadı atlama herseye iyi bişi değil 😉
Acemi_ogretmen_annee Leylaturkel alkışşş 👏🏼 bugünde laf sokup kendinizi tatmin etme kotanızı doldurdunuz usulca uzaklaşın ✋🏼
deletedmom2200 Hacerr 3 buçuk aylıkken aguluyordu 1 ay sonra onu bıraktı bırrrrr yapmaya başladı tükürük saçarak şimdide Maaaa -aaaaa gibi net sesler çıkarıyor ve bazen ağlarken anne diyor sanki ya da ben delirdim 😄😄😄
Deletedmom10 deletedmom2200 Ağlarken benim kızda Annemmmm diyor sen delirmedin 😂bayadır diyor yani şuan 5.5 aylık bide memmem diyor agu demiyor ama 😅
Deletedmom324 Deletedmom10 bizde de ME var. Acıktım demem. NE , Ö ,AU var. Cok kullanıyor aglıyor. Ama çözemediö daha ne demekler 😂
Deletedmom324 Deletedmom10 valla oyle. Bazen deliriyorum ama olsun. 😊 bir de erken dis cikardik. Hic iyi degilmis yani seviniyordum bi de 😂
seyhan_guner Her cocukbir değil oğlum 2 aylikken agu demeye basladi suan 3 ay 20 günlük bu aralar agu ve agi diyor aglarken de anne diyor 😊
Deletedmom10 Deletedmom324 Aynen bnde kendimden geciyorum onu severken 🤣🤣Ne kadar erken çıktı ki 🙄 Kızım çok ısırıyor bazı şeyleri daha çıkmadı ama
Lna Hacerr normal ya bazı çocuk erken konuşur bazıları geç konuşur ben cok geç konuşmuşum ses cikamisim benim kız daha 2 aylıkken benle çene yarsitirmaya başladı şimdi sürekli mıyik mıyik ediyo sürekli konuş biseyler anlat oda başlar inşallah mırıldanmaya 🤩
Hacerr Lna evet hep mıyır mıyır tepki verıo anne ve nenne sesini net çıkartıo gıbı ya da ben öyle algılıyorım ❤