pervin_t Anneler benim prenses 4 aylık olucak önümüzdeki hafta.4 ay olduktan sonra ben ara sıra meyve püresi vermek 5 aydan sonra da kaşık mama, pirinç unlu ve ya ırmıklı yemekler vermek istiyorum.Tavsiyeniz?
Umelike pervin_t neden o kadar acele ediyorsun canım eğer kilosu yerindeyse bence beklemelisin en azından 5. Ayına kadar
Goksen_2 pervin_t Bence 6 aydan önce vermeyin takip ettiğim bir emzirme danışmanı var çok güzel paylaşımlar yapıyor ve 6 Aydan önce tavsiye etmiyor
614408eoa pervin_t cok erken hazır degl dha bagırsakları ki 180 günü doldurdktan sonra ek gıda verilir 6. Ayna denk gelir buda artı bunu ilerisi icin diyorm meyveyle baslayan coxk sebvezi yemiyor meyve tatlı sebze degil büyk sıkıntı yasarsın
Asli06 Valla bizim 5.ayına girecek ben pirinç unu a muz şeftali katıyorum sebze çorbası yapıp veriyorum elme armut havuç püresiyle başlayabilirsin
614408eoa pervin_t anne sütü alıyorsa formul mama baslayn en cok ek gıdalık degl dha bacm bife kilosn da bi skıntı yok normal
Asli06 pervin_t valla ilk 3 ay gaz problemimiz çoktuda geçti Allaha şükür gazını filan kendi çıkarıyor çorbalarına zeytinyağı filan katıyorum hep
aslanannsi pervin_t 4 aylık olduk bmde başalsın azar azar vermeye yoğurtla basladım sonrasında irmikle elmalo muhallebi yaptım sebze havuç patates kabak tattırdım sonra kaırstırıp verdim ihtaşla yedi şükür sıkıntımız olmadı eltim ek gıdaya gec başadıvı için şiödi kızı hiç bişy yemeyi 9 aylık olmus agzını açmıyo oda vermeye korkmustu bm öyle yapmadım şükür kakasınıda cok rahat yapıyor kabız olmadı
Mom17 aslanannsi bende senın gıbı dusunuyorum 6 aylık baslayanlar genelde kabul etmekte zorlanıyo benımde suan 4 aylık 1 2 haftaya kadar baskıcam ınsalh neyle baslasam bılmıyorum
pervin_t aslanannsi benimkine ara sıra elma suyu verdim ilk kezde içti sonra 2 kezde içmedi ve ya çok az içti.Anladığım kadarıyla daha geç tattırmalara başlarsam zorlanırım gibime geliyor
Woody pervin_t Doktoe tavsiyesi olmadan, kendi isteğinize göre başlamayın. Tavsiyem bu Biz 5. Ayda 2 öğün şeklinde başlamıştık. Doktor öyle uygun görmüştü