Merve2756 prensinveannesininguncesi aa ben ilk defa duydum canım . Bence yetersiz besleniyor olabilir bebeisin bol bol emzir kuzum
Zejra Belki susuz kalmışta olabilir bol bol emzir yada mama ver sonra su ver benimde öyleydi su verdim düzeldi çok şükür 🤗🤗ama yine doktora sorun tabiki
limonlukarpuzzz prensinveannesininguncesi canim gece sürekli bez degistirme uykusunu bölme gece uykusu önemli biz 11 ayliguz hemen hemen 1 bezle sabahi buluyoruz gece ise normal :) Gündüz nasil bezleri kaç saatte bir besliyorsun
limonlukarpuzzz prensinveannesininguncesi hahaha bian kendimi gordum bizde uyumuyoruz canlari saolsunda 😍 mamayi kac cc ve kac saatte yediriyorsun canim
prensinveannesininguncesi Zejra olabilir mi acaba ya doktorumuz il dışındaymış acile götüreyim ben o zaman
Zejra prensinveannesininguncesi bilmiyorum siz yine mamayı arttırın bir öyle gözlemleyin düzelmezse sonra götürürsünüz korkmayın inşallah bir sey yoktur
limonlukarpuzzz prensinveannesininguncesi cokta iyiymis mama orani aslinda neden boyle acaba doktoruna sordunuz mu ?
Alinduru prensinveannesininguncesi anladığım kadarıyla yeterli besleniyor bebeğiniz. Bence idrar yolu enfeksiyonu olabilir bizim de başımıza gelmişti bunu bi değerlendirin isterseniz. Susuz kalınca ya da ayaklarını falan üşütünce idrar enfeksiyonu oluyorlar.
limonlukarpuzzz prensinveannesininguncesi enfeksiyon olabilir ama olsa oda ates filan yapardi insallah bir sey cikmaz.
Mahur prensinveannesininguncesi merhabalar cok zaman olmus ama sizin sonuç ne olmustu. Ayni sorunu yaşıyorum da