GmzNil Merhaba, herkes bebeklerini kac gunde bir yıkıyor merak ediyorum acikcasi. Hergun yikayanlarin enerjisine hayranim 😑
Merkurretrosu 5 aylık bebeğim valla evim çok sıcak yıkamaya engel değil hergün yıkasam yıkanır ama bendede yok o enerji eşimle iki günde bir yıkayalım diyoruz ama bazen 3 günü buluyo 🙈 soymak giydirmek yıkamak zor geliyor bana
GmzNil Merkurretrosu benimde evim 24-25 derece ama banyo yaptiricagimiz zaman isitici ile birazdaha isitiyoruz. Kuvete sigiyormu bebekleriniz 2,5 aylik artik zorlanmaya basliyoriz sanki. Sonrasi nasil yikanir el kadar bebe bilmiyorum 😄
alinaannee GmzNil ben şunu merak ediyorum fileyle kaç aya kadar yıkayaniirşz büyüdükçe filesiz nasıl yıkayacağız
alinaannee ipekayann onu asla yapamam ya🤦♀️ Nasıl yapsam bilemedim şimdilik filede yıkıyorum ama file olmasa ne yapacam
Miniminikusum GmzNil ya ben neredeyse 1haftada anca yıkayabiliyorum kendimde cesaret yok annemlerle yıkayınca onları beklemek zorunda kalıyorum herkes kendimi yıkıyor
Tubis GmzNil bzimki yaz bebeği olduğu için hergun yıkardım şuan gerek duymuyorum en fazla 3 gün uzatiorum
turunculuanne GmzNil her gün akşam 7-8 arası yıkıyoruz. Sadece o saatlerde başka işimiz olursa geç oldu yıkamayalım diyoruz. En fazla 2 güne bir yani ☺️
minnostospik GmzNil 2 günde bir yıkıyorum havalar sıcak olsa her gün yıkasam yazın yıkıyordum hep rahatliyodu
MasalMomy GmzNil 6 ay 7 günlük kızım . Doğduğundan beri aşı olduğu günler hariç her gün duş aldırıyorum 🌷Akşam rutini 🌷 Duş alma masaj yapma emzirme hikaye okuma ve uyku 🌷 her gün 9 da uyur en geç uyku eğitimini duş alma sayesinde verdim 😁