Anaogul Anneler oğlum biberon tutmuyor ne yaptıysam olmadı bende yediği şeylerin içine koyarak denedim sadece Aptamil vermiştim sizce en iyi marka hangisidir içerik olarak ? Yardımcı olursanız sevinirim ❤️
Sevdee_ Anaogul aptamil verilmemesi gereken mamalardan biri bebeğe çok çabuk kilo aldırıyor çünkü çok tatlı bir mama bilginiz olsun . Bende bu konuda çok araştırdım çok fazla doktora sordum mama içeriklerin araştırdım . Ben ewolvia kullanıyorum çok memnunum. Smia mamayıda çok övüyorlar
Balkupum2505 Sevdee_ evet size katiliyorum bazi doktorlarin anlasmalari okdugu icin cok iyiymis gibi öneriyolar ben arastirmalarim sonucu seker oldugunu ve o yüzden cocuklari cabuk sisirdigini ögrendim. Ne kadar dogru biomiyorm ama
0101adana Anaogul evet canım sindirimi kolay kabız gaz sorunu önceden vardı şükürler olsun bununla geçti
SinemB Anaogul aptamil aşırı kabız yaptı sonra hipp aldık kilo almadı yine kabızlık devam etti biraz araştırdım bebelac gold önermişler aldım çok memnun kaldım sindirimi çok iyi kakası düzeldi gaz sorunumuz hiç yok 4 ay 25 günlük
Anaogul SinemB geçenlerde elime aldım eşim bırak doktor Aptamil dedi ona devam et dedi ☺️ bende onu denemek istiyorum
Quinmom SinemB canım benim kızım 2 aylık 20 günlukden beri aptamil kullanıyorum doktor önerdi bize ama kilo aldı şükür sonra dan ne olduysa kalasını iki veya üç günde bir yapmaya başladı kabız mi yani bu kalası sert değil ama
SinemB Anaogul valla aptamil herkeste gaz yapıyor doktor bize şey dedi ben öneri veremem deneyerek göreceksiniz bebelac gold deneyin bi dedi çünkü diğerleri hep kabız yaptı kilo alımı olmadı
Gunesimm1 Anaogul sma kullanıyorduk fakat 2 numaraya geçince kabızlık yaptı. Similac kullanıyorum kabızlığı tam geçmese de hafifledi. Ama kızım çok az içiyor. Normalde 2 saatte 1 100 içerdi şimdi 70 80 içiyor. Mamadan mi diş den mi bilmiyorum bakalım düzelecek mi