Eymenikooo Merhaba anneler.Oğlum 2 aylık bugün 2.ay koldan yapılan aşımızı olduk.Hemşiremiz rota aşısından bahsetti.Yapıp yapmamak size kalmış ama bence mutlaka yaptırın dedi..Maliyetli birşeymiş ve Asm lerde yapılmıyormuş özelde yaptırabilirsin dedi..Aranızda yaptıran var mı eczaneden kendimiz mi alıcaz aşıyı yoksa direk özele mi gidicez yardımcı olursanız sevinirim..
Mehmet Eymenikooo oglumda bugun 2 aylık oldu sabah hem verem hemde iki bacagından ası oldu. Aynı zamanda rota asısınıda eczaneden alıp saglık ocagı hemsıresıne yaptırdık. Agızdan yapılıyor zaten. Ikı doz seklınde yapılıyor tek dozu 215 tl malesef 😏
Sekerlik14 Eymenikooo rota aşısı bebegin ileriki yaşlarda 5 yaşına kadar sanırım zehirli ishal olsa bil3 hafif geçirmesini sağlıyor biz 2 dozu da aldık doktor 3. Ayda oneriyorum dedi 25 inde 3 aylik olacak o zaman giderken goturcez
Bisaniye Eymenikooo geçen hafta 3. Ay kontrolünde doktoru yaptı. Eczaneden aldık 215 liraya. 5. Ayda bir doz daha olacak. Evet maliyetli ama bence gerekli.
Beyza5151 Biz daha bugün yaptırdık. 3 aylık oldu kızım. 3. Ve 5. Ayında yapılıyor. Eczaneden biz aldık 215 TL. Doktor kontrolü vardı doktorumuz yaptı. Şırınganın içinde bir ilaç var doktor onu ağızdan içirdi yavaş yavaş. Yarım saat emzirme dedi o şekilde
arasmoms07 Beyza5151 mrb umarım yan etki olmaz ama olurda yaparsa burdan yazarmisniz ne gibi belirtileri odlu bizde haftaya ysotircsz
renkliruya Eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdık.. Bazı sağlık ocakları reçete istiyor.. Bazıları istemiyor.. Güncel fiyatı bilmiyorum..biz 210 a yaptırdık tek dozu..
Eymenikooo renkliruya Bizim sağlık ocağı yapmıyoruz diyor.Özele hem muayene ücreti ödemek hem de aşı için ücret ödemek istemiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.
Elisildam Eymenikooo eczaneden aldım 2 dozluk. 1. Si 3. Ayında oldu 2. Si 5. Ayında ikisini de aile hekiminde yaptırdım. Kesinlikle yapılması gereken bir aşı.
Emirim arasmoms07 bize yan etki yapti 3gun sonra basladi 15gun ishal devam etti simdi de 2. Dozu var cok kararsizim
arasmoms07 Emirim açıkçası bende yan etkilerden dolayıkarasisim bebeğimhic kabızlık yaşaması öyle ishal falan da olmadı hiç anne sutu aliyor bağırsak düzeni alt üst olurmu diye çok korkuyorum
Mvlddmn Eymenikooo aşıyı kendiniz eczaneden alıp gidiyorsunuz ağızdan verilen bi ası 215 liraya aldık biz bi hafta önce yan etkisi olmadı çok şükür bende çok tereddütde kalmıştım yaptırmadan önce
PoyrazinannesiEbru Eymenikooo eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabilirsiniz ya da özel hastaneye gidip ordan da yaptırırsınız özel hastanelerde aşı var ama özel hastanede hem asıya ayrı para hem muayeneye ayrı para vericen hiç gerek yok
Emirim arasmoms07 her bebek te yan etki yapmiyor tamamen şans işi eger alerjik bi belirti varsa ince emin olup sonra yaptirmak daha iyi
Arven10 Eymenikooo biz yaptırdık 3 doz biraz maliyetli ama değer burada bir arkadaş post açmıştı rota dan hayatını kaybeden bebeklerle ilgili sayısal verileri paylaşmıştı güzel bir paylaşım okuyun isterseniz ona göre karar verirsiniz
Annnisshhh Bende bugün sağlık ocağında doktora sordum ne yaptır ne yaptırma derim sağolsun çok yardımcı oldu 😒 araştır öyle karar ver dedi bende tamam dedim araştırdım tıp dünyası ikiye bölünmüş durumda bende kararsızım