ebrupoyraz Furkansmomy bizde baby plus mama mia kullanıyoruz çok araştırdım gerçekten çok kullanışlı bi bakın derim
cerenduran ben baby plus diny kullanıyorum ikea antilop modelinin çok benzeri.antilop tasarım olarak daha hoş duruyor ama internet alışverişinden hoşlanmadığım için alamadım. sanırım 60 lira gibi bir fiyata almıştım. oturacak mı acaba test edeyim diye ucuz birşey aldım ve sevdi kullanmaya da devam ediyorum. içine de bir minder aldım,oh. katlanma matlanma olayı yok tabiki dümdüz sandalye şu restorantlardaki gibi basit birşey. en büyük artısı temizliği çok kolay duş kabinine sok foşur foşur 😄
Yakamoz Baby plus diny kullaniyorum asiri memnunum. Zaten çok oturmayi seven bir bebek degil kızım. Bir mama sandalyesinden ne istenirse karşılıyor çok şükür 🙊
Furkansmomy Yakamoz tepsisi sallanıyo diyolar canm sallanıyo mu saglam mı?? Bide evim kücük cok yer kaplar mı?
cerenduran Furkansmomy evet 80 tl tepsisi de iş görüyor yeterince büyük. çok yer kaplamıyor en iyi yanı o ben de çok hantal eşya sevmem bu güzel
ebrupoyraz Furkansmomy rica ederim ama bir arkadaşım antilop kullanıyor çok memnun baby plus in diny modeli çok dayanıklı gelmedi açıkcası bana bende antilop alacaktım fakat kullandığım cezbetti beni
Kbrakvsr Furkansmomy ikea çok iyi çünkü önündeki mama koyacak yeri sert ve sallanmıyor ama ebebekteki çoçuk üstüne eğilse aşagı doğru eğiliyor
Furkansmomy Bide evim küçük heryere sigar mı e bebeginki?? Heryere tasıyabilir miyim mesela anneme gittgmde götürebilir mym???
Kbrakvsr Furkansmomy evebekteki nin ön tepsisi yumuşak üstüne hafif bastırınca eğiliyor ama antilop un ön maması sert ayakları ön tebsisi ve oturma yeri olarak parçalanıyor büyük bi valizse rahat sığar 😍
Furkansmomy cerenduran dayanıklı değil diyolar burda? Ama ebebek sitesinde hep olumlu yazmışlar bilemedim
Edaa Furkansmomy Baby&Plus Mama Mia kullanıyorum memnunum.İkeadan alacaktım çok kullanışsız gözüküyordu almadım