mubiss Hdhdhdhdhd oluk oluk kusuyordu her gördüğümde öyle sinirlerim bozuluyordu ki 3 ay 15 günlükken kontrol e gittik bebelac ar yada Aptamil ar dedi bebelac gold içiyordu zaten bebelac ar aldık çok şükür maşallah kesildi kusması eczaneden alıyoruz ama şuan yok 51 lira fiyatı ama 300 gr büyüğü yok .
Hdhdhdhdhd elfozyil elfozyil bende bulamadım yarın eczanelere bakacam inşallah bulurum benimki çok fazla kusuyor
Akcabeytas Ar mamalar kabızlık falan yapıyor mu acaba bizimde kusma problemimiz çok doktorumuz kilo alımı iyi diye bir şey demiyor ama artık bıktım üst değiş yıka ütüle zaten durmayan bir bebek bide bu ekleniyor 😢
Hdhdhdhdhd Akcabeytas bende aynı dertten muzdaribim azalır sandım ama gazla birlikte arttı iyice kaç aylık bebeğiniz
Hdhdhdhdhd Akcabeytas yaklaşık 40 50 tane onlugumuz var kendi üstumuz bebisin üstü halı kilim kanepe saymıyorum artık
Fuathulya Hdhdhdhdhd hepside azalttı eczaneden alıyorum evolvia ar oneririm 107 tl aldık bize en fazla 3 gün gidiyor
DirenSu Fuathulya gaz yapıyormu evolvia kızımda reflu var ve premature aptamil ar gaz yaptı bebelac ar kilo aldırmadı ağzına sürekli şu geliyor bazen duru şu şeklinde kusuyor şuan bebelac nutriconfor içiyor ama ağız doldu şu kusuyor bide evolvia ar deneyim diyorum kilo aldiriyomu
Hdhdhdhdhd Fuathulya cok az dayaniyormus yaa ben sadece sabah ve gece yatmadan versem ve kadar gider ki kaç aylık bebeğiniz
Kasimannesi_ Hdhdhdhdhd canım bende yeni başladım 51 TL aldı eşim eczaneden bebelac ar mama . Günde 1-2 sefer veriyorum 30 cc kanını tutsun diye ama sürekli emziriyorum. Eğer sütun varsa sende öyle yap derim
Hdhdhdhdhd Kasimannesi_ bende öyle sürekli emziriyorum canım ama bazen tükendim artık emiyor kusuyor sonra tekrar emmek istiyor göğüslerim dolmaya fırsatı kalmıyor bı ara iyidik şimdi bı kaç gundur tekrar düzen yok sabah gece destek atsın diye istiyorum belki kusmaya da fayda saglar
Merve234555 Birceninannesi ben suan kullaniyorm inanin 1 haftadir basladik kusmasi bitti 😚😚hamdolsn ya1
Burcu12345 Merve234555 hangi mamayı veriyorsunuz bide günde kaç defa veriyorsunuz işe yarıyormu bende aynı sorunu yaşıyorum artık olmuyor gidip gelip değiştiriyorum ya bebegim 10 günsonra 3 ayını bitirip 4 olacak ama olmuyor
Birceninannesi Merve234555 yaa ne güzel darısı başımıza saat başı kıyafet değiştirmekten bıktım inanın bi de yavrum uykusundan uyanıyo kusmak için çok zor😞 siz beslenme öncesi mi sonrası mı veriyosunuz süte mi karıştırıyosunuz günde kaç kez yapıyosunuz çok soru sordum ama🙈
Merve234555 Burcu12345 mama olarak sma kullaniyorz . Ben emziriyorm gunde 2defa bebelac thickeneri kullaniyorm. Inanın bitti gibi kusma😚