Omertugra20 Sumeyyebaglan bizimki en fazla 6.5 saat uyuyor mesela gece 12 sabah 6 yaptığida oluyor 😂😂
Omertugra20 Sumeyyebaglan uykuyu cok seven bir oğlum var salonda hamaginda kendi kendine uyur goturur yatagina yatiririm 3.5 aylik en fazla geceleri 6.5 saat uyuyor
Sumeyyebaglan Omertugra20 yaaa maşallah valla keşke bizimkide öyle olsa😂 şöyle resmen doya doya aralıksız 5 saat uyumayı özledim😂😂
h_yigit2 Helin13elmas karnı tok ise kalkmaz zaten sürekli 2 yada 3 saatte bir emer uyur böyle böyle gidiyo 20 gün sonrada 6 aylık olucaz inş ek gıdalar anne sütü derken bakalım bizleri neler bekleyecek dişlerimizde patlamak üzere rabbim kolaylıklar versin biz güzel annişlere😄🙇♀️😄
Nevolizm Sumeyyebaglan valla bizdede aynı bazen 3 saat falan uyuyor bazen 2 nazende besige koyuyorum ben yastığa başımı koymadan ağlamaya başlıyor 🤗…
Mom0971 MasAllah anam hepinizin erken uyutuyomussunuz🤭benim kiz 12 den once uyumuyor 😕 hem uyusada 3 saatte bir kalkiyor gun icindede cok uyumuyor. Siz nasil yapiyosunuz 7-8 gibi yatiriyorsunuu sonra full gece yatiyor sabah kacta kalkiyor ?