hypatia ilay2020 tam tur dönmeye 8 aylıkken mi başladı canım? Benim kızım da 31 haftalık doğdu 7 aylık :(
ilay2020 hypatia yok 7 aylıkken basladi, düzeltilmiş 6 aylık. Ama bende cok kafama takıyorum. Yuz ustu dönüp oyle kalıyordu cocuk., ağlıyordu. Bir gün kendiliğinden donmeye başladı. Inan zamani gelince yapiyor annesi, sadece zaman ver ona :)
Fatma_52 hypatia sirt uzerinden yuz ustune 3ay 17 gunlukken. 4 ay 24 gunlukken de tam tur donmeye basladi
Rrabis12 hypatia canım bebekden bebeğe değişiyor bu benim oğlum 5 aydan beri tam tur dönüyo dönerek ilerliyo şuan 6 aylık
hypatia Piskevitlipasta benim kız da tembel bir oyuncak istediğinde uzanıp almaya tenezzül etmez verin diye ağlar 😂
Aybikesuna hypatia görürsün canım yani her bebek başka belki dönmeden yürümeye kalkacak olabilir ablamınki hiç emeklemedi 10 aylıkken yürüdü benimki emekleyerek sanırım yapıyor öyle hareketler hepsi farklı
Alya26 hypatia benim kızım öyleydi 3 4 gun uğraştım yüzsüzünden sirt ustune dönemiyordu maalesef. Yüzüstü bıraktım çabaladı agladi hic almadım kucağıma yardim etmedim. Kendi kendine öğrendi çabalayarak