Avsininannesi15 Benim kızım daha 40 i çıkmadan yuz üstü uyumaya alıştığı için cok çabuk donmeye başladı 4 aylik değildi daha. Poposunu kaldirip kendini yana doğru atıp dönüyordu
Elifelcn hypatia Yani bizim bu şekilde oldu dönme öncesi desteksiz oturabiliyordu doktorumuz sorun yok demişti
Senemmm11 hypatia biz 6 ay 10 günlüğüz ama ne sırt üstünden yüzüstüne nede yüzüstünden sırtına dönmüyor sadece sırtüstünden sağına soluna dönebiliyor o da bazen canı isterse
acimavi hypatia kızım. 5 ay 23 günlük, sırtüstünden yüzüstüne rahatça dönüyor ama geri sırtüstüne dönemiyor. Yüzüstü emeklemeye ilerlemeye çalışıyor, yorulup sıkılınca ağlıyor alıyorum yerden
Yasminnn12 hypatia bizimkisi de öyleydi 6. Ayın sonlarına doğru tam dönmeye başladı zamanla doner merak etmeyin
gunes20 hypatia 2 haftaya dönmeye başlar sırt üstüde. Merak etme. Sonrada popo kardırma çalışmaları başlar. Bizimki popo kaldırma antrenmanları yapıyo şimdi.6 ay 25 günlük😁
gunes20 hypatia yok ya ne alakası var. Ayrıca her bebeğin gelişimi farklı. Kardeşimin ikizlerinden biri hiç oturmayı sevmeyip sürekli yatıyordu. Diğeride fıt fıt poposunun üstüne zıplıyodu. İkiside yürüyo ama şimdi. Yani çok kasmamak lazım. Tabi gelişimini desteklemek önemli ama.
ilay2020 hypatia benim bebegim de geç prematüre doğdu. Tam 8 aylik. 7 aylıkken yuz üstünden sırt ustune dondu. Ama ben yenidoganken falan korkudan hic yüzüstü yatirmamistim. Doktor o yuzden sırt kaslarin zayıf olabileceğini söylemişti. Yüzüstü aktiviteler yaptik vs. ondan midir yoksa zamani geldiği hazir olduğu icin mi bilmiyorum artık tam tur donuyor. Hala yüzüstü durmayi sevmez mesela emeklemek gibi bir cabasi da yok :)
hypatia ilay2020 tam tur dönmeye 8 aylıkken mi başladı canım? Benim kızım da 31 haftalık doğdu 7 aylık :(