Olric11 Arkadaşlar mağlum çoğumuz doktor önerisiyle zeytinyağ koyuyoruz mamaya. Peki siz zeytinyağının asitli oldugunu ve asitinin alınması gerektiğini biliyor muydunuz?
CemreKerem35 Olric11 Bizde her şeye zeytinyağı sürme dökme huy olmuş sanırım kimse bu dediğinizi bilmiyor. Mesela konak olan bebeğe sur diyorlar ama asitli olanlar konagi ilerletiyor gibi gibi cok çok örnek var . Kesinlikle asit olarani düşük olanlar verilmeli .
Balteknem Olric11 zeytinyagi asitlisi aci olur yemeklere kullanilmaz diye biliyorum asit nasil aliyorsunuz ku
Olric11 CemreKerem35 aynen öyle zeytinyağ her şeye kullanıyoruz ben asitini alıyorum bilen varmı bilmiyorum asit alan
Olric11 OzgeOzkan Balteknem iki sekli var arkadaşlar yağın asiti yüksekse pamuk yağı ilave edersiniz pamuk yağı yoksa benmari usulüyle zeytinyağını 7 8 dk kaynatmamız lazım
Olric11 Biranne91 iki sekli var arkadaşlar yağın asiti yüksekse pamuk yağı ilave edersiniz pamuk yağı yoksa benmari usulüyle zeytinyağını 7 8 dk kaynatmamız
Balteknem Olric11 zeytinyagimi asit orani en dusuk olani veya soguk sıkım kullaniyorum yemekler icin aci yiyemiyorum mamaya katmiyorm yeni duydum ama katcak olursam kesinlikle yapicamsagolun
Olric11 Balteknem rica ederim mama için illaki asiti alınması gerek burda öneriyoruz zeytinyağını ama asitini alınması gerektiğini bilen yok bir vesile olmuşsam ne mutlu
Olric11 Satgiray hayır hayır canım benmari çikolata nasış eritiyorsak öyle tencereye su suyun üstüne kap bu kadar
Olric11 Deletedmom4 ekmek koyuldugunu bilmiyorum ☺️ Ben benmari usulu varsa pamuk yağı ile dengeliyorum