Elizmihra Bebegime bugün aşının ikinci dozu yapildi. Sabah biraz huysuzlugu vardi simdi daha kötü. Aşıdan mıdır ?
ErkekkAnnesii Elizmihra ateş falan yapar demişlerdi bize ama şükür 2 dozdada olmadı bizde şükür huysuz bile değildi maşallah aşıdanda olabilir canım diş vs sıkıntısı yok dimi
Mysunshines17 Elizmihra Aşıdan dolayı huysuzluk normal bizim iki dozda da ayni şekilde oldu ,uykuya direnme ,biberon ve meme reddi ,hafif sulu kaka ve huysuzluk oluyor baya..Bir hafta içinde normale dönüyor ama ateş filan yapmadı bizde
Alinduru Elizmihra besin alerjisi söz konusu ise yapabilir canım. Biz bilmeden yaptırdık alerjiden şüpheleniyorduk aslında. O aşıdan sonra önce huzursuzluk arttı sonra kanlı kaka başladı 🙄 siz yine takipte kalın isterseniz. Ama bebeğe göre değişiyor bizde tüm aşılar huzursuzluk yaptı.
Agustosbocegi GmzeMnl 2 dozluk olan var 3 dozluk olan var çocuğunlukla ilk dozunu 3. ayda vuruyolar (2. ayda vurduranda var) ikinci dozunu 5 ayda vuruyolar biz daha onu vurdurmadık. ilk aşıya 311 tl ödedik aşı denilduğine bakma ağızdan veriliyo
Gaffar93 Bizde de ateş olmadı ama gecesine huzursuzluk yaptı uykuya zor geçmiştü ve uykuda mızmızlanıyordu.
Leyla1161 Normalde evet yan etkisi yok deniliyor ama kızımın bağırsak florasında sıkıntı yarattı 3tane ilaç kullanmak zorunda kaldık aşırı derece ishal ve mukuslu yapt ilaçları kullanıyoruz ve hala tam anlamıyla atlatamadık bizde 5ay 7günlüğüz yarın 2.dozu var fiyatı 1.dozla aynı mı acaba
Leyla1161 Bir de aşı yapıldıktan sonra 1saat kusmaması söylendi bize bebeğimin 40günlükten beri reflüsü var aşırı kusuyor kusmaması için mücadele ederken aşırı zorlanıyorum😔
Alinduru Leyla1161 bu bahsettikleriniz besin alerjisi de olabilir. Alerjisi olan bebeklere bu aşı kesinlikle önerilmiyor.
Mysunshines17 Elizmihra Ah benim en korktuğum asiydi ilk dozdaki etkilerini görünce ikinci de de malesef mahvettiler beni ama 1 haftaya düzeliyor şimdiden kolaylıklar 🙏