Melisa3850 Kızım 41 günlük gazlı çok ağlıyo morarıyo resmen bu kadar ağlaması normal mi sizin kiler nasıl
Cnnsmy Melisa3850 aynı durum bizdede var bugün 40 günlük olduk kullandığım gaz damlalarındanda hiç bi fayda göremedim
Melisa3850 Seharr Çok korkuyorum ya bi anda mos mor olacak şekilde ağlıyo acı çektikçe bende ağlıyorum artık ne zaman geçer acaba
Cnnsmy Melisa3850 doktor bunkonuda bişey demedi ilaç yazdı sadece birde aşırı kusmamız var bizim gazını çıkarırkende çok kusuyor reflüsü varmış
Dkk tekgamzelimm ıkınma varsa kullandığınız d vitamini gaz damlası bağırssk düzenleyici vd ne varsa onları gözden geçirebilrisiniz. Bizde d vitamininde proyotik vardı omdan olmuştu 🌸
tekgamzelimm Melisa3850 valla her yolu deneyin YouTube dan gaz masajları var onu yapın ben gece uyumuyordum kucağımda ikinmiyo diye koynumda uyuttum hep ama gene de oldu
SevgiDemir Zeytinyağıyla karnına yavaş yavaş masaj yapın Kimyon çayı demleyip içebilirsiniz gaz çıkarmada yardımcı olur sizin stresinizi de hisseder huzursuzlanır zor Bi dönem ama geçicek annesi 🙏
1512 Eminos bebeğim 22 günlük verilir mi acaba kimyon çayı siz ne kadarlıkken verdiniz ve günde kaç kez kaç kaşık 🤦🏻♀️
Yesmogretmem Biogaia deneyin nbl probiyotik hemen çözdü bende normalde biogaia kullanıyorum çok gazlı olduğu zamanlarda ise ikisini birden kullanıyorum
Melisa3850 Yesmogretmem Biogaia bende kulanıyorum üçüncü yü aldım ama hiç rahatlatmıyo sanki bi umut hala kulanıyorum
Melisa3850 1512 Bende verdim kızım ishal oldu doktor kızdı ne kadar verilceği nasıl kaynatılacağı belli bile değil oruçlara çöpçülere bakarak vermeyin ağır gelir belki dedi ben bıraktım
Eminos 1512 sabah aksam verdim once 1 cay kasigi verdim sonra bir tatli kasigi verdim simdi hamileyim gaz ilaci filan almiycam ise yaramadi valla kimyon rezene cayi veririm diyorum
1512 Melisa3850 şimdi ne yapıyosunuz ğeki hangi damlayı kullandıysak fayda etmedi artık ne yapacağımı şaşırdım
Eslembaby-Cennetmomy Melisa3850 nurse harveys damla sab simplex metsil şurup birde probiyotik kullandık en sonunda emzik verdim rahatladı
eymeninefe 1512 çörek otu yağı bu mucize ben hem masaj yapardım sırtına karnına ayaklarına 4 5 damla da icirdim iyi geldi bide nurse harveys şurup