elizinannesi-19 cideee07 Bexero 3. 5. Ve 14. Ayda. Nimenrix ise 7. Ve 13. Ay olarak söyledi. Hepsi bitti sayılır. Sadece 14. Ayda yapılanı kaldı
Naz_N cideee07 9 aylıkken bexsero işe başladık, önümüzdeki 4 ay boyunca biri 3 biri 2 doz toplamda 5 doz olarak planladı doktorumuz🐣
Dkk Omeryku nimenrix ne zaman yaptırdınız ? 7 aylığız doktoru ikisini birlikte de yapabilirsiniz diğerini 8. Ayda da dedi
Busraclakan Bebebgim 5 aylık bugün sağlık ocağı doktoru bana yaşını bekleyelim tek doz yapalım bi fark yok hem yoksa 3 veya 4 doz yapılıyor baya maliyetli 2 bin buluyor ücreti toplam dedi bende anlamadım
Goktug1308 Busraclakan bana da öyle demişti doktorumuza sordum iki ceşit var biri nimenrix evet 13 aylıkken yapılır ama menenjitin başka cesidi olan hastalıkta baya yaygın ve 3 doz yaptırmanızda fayda var dedi onunda aşısını bexsero olarak soyledi
ozge3747 cideee07 1 yaşındayken başladık. 1 yaş aşılarıyla birlikte tek doz nimenrix 13. Ayda bexsero 15. Ayda bexseronun 2. Dozu yapıldı. Bir sene sonra 3. Dozu yapılacak. Toplam dört doz oldu.
cideee07 Bizim doktorumuz nimerix 2 4 12 , bexora 3 5 7 13 diye söyledi fakat çocuğa çok mu ağır gelir diye düşündüm. O yüzden sormak isterim hala kararsızım
Goktug1308 cideee07 doktorumuz bexsero için 5/7/20 aylar yada 7/9/24 aylarda nimenrix içinde 13.ayda dedi ben bexsero yu 7/9/24 de yaptıracagım 5.ayda aşımız var cünkü bexsero da agır oluyormuş agrı yapar dedi doktorumuz
mom1626 cideee07 3 ve 5. aylarda yapildi. 13 aylikken son dozlari olacak. Nimenrix ve bexsero ayni anda yapildi.
cideee07 mom1626 böyle yaptırmak da mantıklı imiş. Benim arkadaşım da bu aylarda yaptırmış sadece biraz ateş yaptı dedi.
mom1626 Dkk Ilk gun ates yapti sadece, 2 kez calpol vermek zorunda kalmistim. Ertesi gun normale donmustu.
Buse_Ayten cideee07 cideee07 bexora aşısını 3, 5. Aylarda yaptırdık daha 3. Dozuna vaktimiz var başlamadık. Nimerix ise 12. Ayda olacak.