Hazlky Laleyazar ya benim de bebeğim 1 ay 24 günlük sürekli ağlıyor uyutamiyorum kuca alınca dahi ağlıyor sanırım benimki kolik benimki doğduğundan beri böyle sürekli ağlar durur doktora çok götürdüm bi sürü gaz damlası kulandım ama yaramadı hiç bi işe.
Laleyazar Hazlky koliktir canım benimki 40 a kadar hiç bu kadar ağlamamisti en son doktora götürdüm kolik bebek dedi
Laleyazar cansuayy bend şuan hayatımdan uykuyu çıkarttım uykuya hasretim artık ayy inşallah benimkide hemen atlatır sakinlestir biraz da olsa
cansuayy Laleyazar uyku düzeni pat diye oluşmuyor ama geceleri yine az da olsa uyuyor sende bir oh çekiyorsun😊
Figen33 Laleyazar O öyle ağlarken elinden bişey gelmemesi çok kötü bişey ama napalim sabredicez. Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
Gunesasel Laleyazar süpürge sesleri fön sesleri beyaz gürültüler aspiratörün altında tutmalar böyle böyle geçecek sabır biz hala koliğiz bakalım ne zaman bitecek
Selmaarya Laleyazar bizede iyi gelmişti benimde kolikti kızım da oğlumda beyaz gürültü ve kolik diye var o iyi geliyordu🤲