Laleyazar Benim oğlumda kolikti hic birsey ise yaramazdi saat aksam 7 den 12 ye kadar kesintisiz ağlardı her doktora gitmemizde lavman yapilirdi rahatlar uyurdu 6 ayina kadar sürdü sonrasinda bile ara ara kendini gosteriyordu bende artik doktora gitmiyordum lavman yapıyordum yarim o sekilde atlatiyorduk birde hic bir gaz damlası ise yaramamisti her bebek bir olmaz belki ama biz hepsini denedik olmadi en son eczaneye yine farkli bir damla almak icin gittigimde probiyotik toz önerdi eczacimiz onu kullandik 10 gune rahatlicak dedi dedigi gibide oldu arada krizler tutuyor ama lavmani birakip tozu veriyorduk ve rahatliyordu isterseniz bu konuyu doktorunuza danisabilirsiniz adini hatirlamiyorum ama bulursam yazarim size kisacasi duzeliyor ama yıpratıcı bir dönem sabir gerektiriyor, bu arada gobeginin sismesinin sebebi gazini cikaramayip zorlandigi icin fitik oluyormus bizde olmadi çok şükür ama kuzenimde olmustu oda kendiliginden duzeliyormus duzelmezsede bi doktora gostermek gerekir tabiki 💛 size sabir yavrunuzada saglik diliyorum