kubra2608 Doktorum 40 ın çıkınca gel alttan muane edicem dedi.Hiç de gidesim yok alttan muane olmayı hiç sevmiyorum.Sezeryan doğum yaptım alttan niye bakıyor ki.Siz gittiniz mi
Deletedmom62626 kubra2608 alttan neden bakacak sezeryan doğum yaptı iseniz beni hiç çağırması doktorum sadece dikişlerin aldırmaya gittim 2 doğumda da gelmene gerek yok dedi
Bilge12 kubra2608 iki doğum yaptım ikisine de gitmedim sen zaten kendini hissedersin ıyi yafa kötü olduğunu rahmini kontrol ediyorlar toparlanmış mi diye
Pogaca_yanaklimm kubra2608 Valla ben gitmedim canımm 1 haftalık kontrolde herşey normaldi sırf korkumdan 40 kontrolüne gitmedim smear testi yapıcaktı yaptırmak istemedim🙈🙈
Sisli kubra2608 bende gitmedim canım artık sıkılmıştım alttan muaneden allahtan bir sıkıntımda olmadı kendini iyi takip et iyiysen gitme
kubra2608 Bilge12 aynen canım insan bilir kendini çok şükür erken toparlandım zaten doğumdan sonra ultrasonla bakmıştı Bi sorun yok demişti zaten
kubra2608 Deletedmom62626 aynen 1 haftalık kontrolde bakmıştı sorun yoktu tekrar alttan bakmaya ne gerek var 🤨
Deletedmom62626 kubra2608 boşver o zaman canım çok kafana takılırsa eğer kadın doğuma git başka bir doktora karından baksın strres yapma kendine sartmi? Aynı doktora gitmen
BademsMam kubra2608 alttan bakması gerekiyor canım alttan ultrasonla rahiminize ve duvarınıza bakıyor kanser hücrelerine falan. Riskli çünkü. Gitmemezlik yapmayın bence çünkü acı verici birşey yok. Korkunç birşey değil yani normal ilişkiye girmekten daha acısız
Deletedmom5284 kubra2608 Gittim mutlaka artık bi annesin sağlığına dikkat etmelisin 5 ay oldu doğum yapalı 2 ayda bir gittim hep kontrol ettirdim dikişlerimi alttan da baktı bir kere
kubra2608 Deletedmom62626 takibi hep o yaptığı için o yüzden ona giderim canım kafam karıştı ama giden de var gitmeyen de 😅