Oykununannesii12 Bebeklerinizi emzirip uyutup nasıl yerine koymaya alıştırdınız. Ben emdikten sonra uyanıyor diye sallıyorum
Deletedmom62626 Oykununannesii12 direk yastığa yatırıp bebeği sizde uzanın yanına öyle memeyi verin ağzına deneyin bakalım ben gece hiç kalkmam kucağıma almam direk ağzına veriyorum kendiliğinden geri uyuyor
Dorukmelike Oykununannesii12 alışkanlık galiba bende oğlumu sallayarak uyutuyorum 7 buçuk aylığız ama gece hiç sallamam emer uyur geri emzik veriyorum hemen, uyuyunca atıyo emziği devam ediyo uyumaya
Fatma_52 Oykununannesii12 ben kucagimdayken yavasca memeyo bıraktıriyorum sonra 5-10 dk tam dalmasini bekliyorum dokundugum zaman uyanmazsa koyuyorum
Gorkeminannesiii Oykununannesii12 emerek uyuyor zaten memeyi kendisi bırakıyor alıp yerine koyuyorum öyle yani 😁
Yunusemir Emzik koyuyorum memeden çekince öyle uyuyor bir süre sonra da emziği bırakıp uyumaya devam ediyor
basakgolbasi Deletedmom62626 şu yatarak emzirme işini hiç beceremiyorum 🙄 çok deniyorum ama olmuyor ağlıyor sürekli o pozisyonda 2 ay 6 günlüğüz
Deletedmom62626 Betullll çok rahat oluyor ama bende uyuyorum o sayede gece uyaniuorum bir bakıyorum göğsüm açık kalmış 🤣 becerirsiniz merak etmeyin 💐
CankizimRavzam Deletedmom62626 aaa bu ben 😂😂 cicikler meydanda bugunde emerken kafa atti 😂😂 dudagim patladi 🤤🤤
Oykununannesii12 basakgolbasi şu an daha küçükte ondan. Anca adapte oluyorlar bizim de 3 aylık. Bende hiç yatarak emzirmedim
Deletedmom62626 Betullll yapışacak sin çocuğa iyice canım çocuk o kadar nasıl uzansin 75 beden bir anne olarak söylüyorum 🤣😄
Betullll Deletedmom62626 yarışmaya çalışıyorum ama bu kez de kizim kafasını çeviriyor sanirim bizim ki istemiyir boyle 😄
papatya011 Deletedmom62626 o dünyadan habersiz uyuyor yanında hiçbirşey giymeden uyusam haberi olmaz o derin uykuda😂😂