Ahmetaslanannesi Dikişlerim vardı . Siz normal doğum sonrası tekrar muayene olmaya gittiniz mi acaba ? 40 gün sonra Yani özele gittiğim için para vericem illla gitmek şart mı çok kararsızım
esleminannesi2 Ahmetaslanannesi benimde 20 gün oldu doğum yapalı doktorum bi hafta sonra gel demişti korkudan gitmedim ağrım falan da yok ama gidilse iyi olur tabi
elifsrbs Ahmetaslanannesi tabiki gitmelisiniz dikişleriniz ne durumda rahim içi temiz mi bi problem var mı bunlar önemli 😉ayrıca normal Doğum sonrası muayenede smear testi alınıyor yaptırmayı unutmayın
Gamzeburkan Ahmetaslanannesi valla hiç gel demediler bana gitmedim 7 ay oldu çok şükür bir sıkıntı yok
Ersa Ahmetaslanannesi benim doktorum da çağırmıştı on gün sonra ama ben korkudan gitmedim daha dikişlerim duruyordu şimdi bi sıkıntım yok çok şükür inşallah olmaz da
Suheylanahrin Ahmetaslanannesi benim 10 günüm falan dolmuştu dikişlerim şişmişti ve morarmıştı diye gittim eğer iyileşirse gitmeye gerek yok bence
Ahmetaslanannesi Ben 1 haftalıkken gittim dikislerim icin bir sıkıntı yoktu. O zaman. Şimdi 40 günüm doldu açıkçası gitmek istemiyorum çok kötü oluyorum muayene de
Dadam Ahmetaslanannesi ben gitmiştim 40 gün sonrasında. Alttan muayane etti, bir de korunma yöntemlerini sormuştum.
Edayl Ahmetaslanannesi ben gittim kanama varmı yok mu yumurtalıklar Verahim toparladımı diye bakıldı ama size kalmış tabi ultrasonda bakıldı alttan muane yapılmıyor
Aysegul_282213 Ahmetaslanannesi bnm de bugun 24 gun oldu bebek 10 gunluk olunca gelin dediler ama gidemedim ne yazik ki 2 oglum da cagirmislardi gidememistim yine sizin gitme imkaniniz varsa gidin
Baybars1 Ahmetaslanannesi ben 1 hafta sonra ve40 gün sonrası kontrole gittim ultrasonla baktı doktor. Bi sıkıntı yok dedi. O kadar.
cansuayy Ahmetaslanannesi benim dikişlerin 45inci günde atmasına rağmen gitmemiştim doktor sadece sürekli temiz tut dedi sprey yazdı onu kullan dedi kontrole çağırmamıştı
Ahmetaslanannesi cansuayy peki dikislerinizn attığını nasıl anladınız ilk dogumum olduğu için ben ağrı v.s hissetmiyorum şu an
Mirkilik Gitmenizde fayda var ben 50 gün sonra gitmiştim, rahminizin durumunu ve dikişleriniz sonrasını kontrol etmesi önemli. Ayrıca bizim doktorumuz bizim cinsellik ve korunma konusunda da bilgilendirmişti. Değerli bilgiler bunlar
cansuayy Ahmetaslanannesi benim de ilk doğumum ben spreyi kendim kullanamıyordum sürekli eşim yardımcı oluyordu 45-46. Günde falan dikişlerin kalmamış artık demişti