Mom34743 Oğlum dogdugundan belli sleppy yenidoğan kullanıyordum ama artık değişmek istiyorum. Ek gıda da olunca tam iyi temizlemiyor sanki. Uygun fiyatlı içeriği temiz hangi ıslak mendili kullanabilirim. Sizler ne kullanıyorsunuz.
Merve-250713 Mom34743 ben Sofia ıslak mendil kullanıyorum. Hem büyük hem güzel temizliyor. Önceden pamuk kullanıyordum. Arkadaşım tavsiye etti. A101 de satılıyor
Mom34743 Merve-250713 bende bı bakayim hem bulması da kolay. Poposuna kullanıyorsunuz değil mi. Pişik vs yapmadı
Merve-250713 Mom34743 evet poposuna kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım zaten katkısız saf. Oğlum 3 buçuk aylık 2 aydır kullanıyoruz. 3lü paket halinde satılıyor.
gamzeyildirim35 Mom34743 ben ıslak mendil kullanmadım temizleme pamuğu kullandım doğduğundan beri hala da bu şekilde ilerliyorum normal su ile ıslatıp siliyorum suana kadar hiç pişik olmadi çok şükür ıslak mendiller çeşitli sıkıntılara sebebiyet verebiliyor size tavsiyem temizleme pamuğu kullanmanız doğrultusunda.
Mom34743 senceumrumdam1 eşim bulamayıp onu almıştı ama yapısı çok sert gelmişti bebeğimin poposunu tahriş etmişti bidaha da hiç denemedim 🤦
senceumrumdam1 Mom34743 bizde sıkıntı olmuyor canım ama birde onu bulamadığım zaman unibaby yenidoğan kullanıyorum