-PembePanterMom Doktorun tavsiyesi ile 4 aylıkken Ek gıdaya geçtik merak ettiğim tarhana çorbası vs yedirebilir miyim ? Şuan 4 ay 15 günlük 🐥
Mom9 -PembePanterMom önce tadım yaptırın ayına uygun mevsim sebzelerinden sonra çorbalar. Bağırsakları bi alışsın ek gıdaya acele etmeyin.
serebro -PembePanterMom 1 2 ay tadımla geçiyor neredeyse zaten. 6 aylık ek gıdaya başladık 7.5 aylik civarlarında çorba vermeye başlamıştım. Önce tatsin herseyi
Yeliz1905 -PembePanterMom -PembePanterMom bence çok erkem biz 5 ay 10 günüz tadım yapıyoruz ve yeni ögün vermeye başladım oda 1 ögün denedıgım ürünleri karısırıp verıyorum doyumluk ve biögün meyve yada yogurt verıyorum. Tarhama aldım bende ama beklmede daha agır gelebilir hemen
-PembePanterMom Mom9 patates havuç 3 er gün yedik yarın da bal kabağı deneyeceğiz 🙏 tarhana için erken o zaman değil mi
Mom9 -PembePanterMom evet biraz erken 6.ayda verin daha uygun olur. 😊 Önce sebze çorbaları yer sonra tarhanaya başlarsınız.
Mom9 Mom079 bişey sorucam postu işgal etmek gibi olacak ama 🙈 yanlış hatırlamıyosam oğlun kulağını tuttuğu için mi götürmüştün doktora ayy karıştırıyorda olabilirim 😅
MerveDerki Mom079 Tarhanaya mı 🙄 gerçekten mi ya benim oğlum 7 aylık oldu bugün ben ek gıdaya başladıktan sonra az az verdim tarhanayı şimdi çok seviyo bi zararı olmadı ama 🤷🏻♀️
hilaliii -PembePanterMom Tarhananın çok karışık bir içeriği var sindiremeyebiriz bebeğiniz yoğurt çorbası verebilirsiniz tabi önce yoğurdu 3 gün kuralına göre yedirin.. Ama, 4 ay 15 gün çok erken değil mi ya yine en iyisini doktor bilir ama?
Mom9 Eslembaby-Cennetmomy evet iki gündür kafasını kulağını tutuyo normalde diğer dişlerde yapmamıştı alt azıları falan çıkardı ama üst azılarda şuanda sıra acaba ondan mı dedim
nursocum -PembePanterMom önce yardımları yapın tarhanada kırmızı biber domates falan var pişik ve alerji olabilir. 3 gün kuralıyla ilerlerseniz hangi besine alerjisi olduğunu çok net görebilirsiniz
Mom9 Mom079 yaa geçmiş olsun 🙏 benim kızda iki gündür başını kulağını tutuyo 🙄 takip ediyorum şuanda yarında yaparsa doktor yolları 😔