Prensannesiyimm merveyyoruuk TV 8 de çıktı ay gözlerim kanadı sabah 7′de kalkıp eski bölümlerine bakıyorum 😂 uykusuz kalmayı tercih ederim
merveyyoruuk Prensannesiyimm Valla sabahkileri erken kalktığımız için bende izliyorum sanki hiç izlememişim gibi bi heyecanla izliyorum daha uğraşmayın çekmeyin bence 😂😂😂 çok haklısınız.👌🏻♥️
merveyyoruuk elizabeth Acunada çok güvenirim sanki babamın oğlu 🤭 Valla güzel diziler var beğendim ben 😂
sokomel dandiniko exxen yeterli üye yapamadı herhalde reklam olsun diye ilk bölümlerini verdiler dizilerin.
Minik1anne merveyyoruuk kız ben eşim sabah 7 de işe gidiyor kanal d de sihirli annemin eski bölümleri çıkıyor hususi saat 9 a kadar uyumam izlerim vala😂
merveyyoruuk Minik1anne Bende izlerim onu kuzum o yüzden bu yeniyi beğenmedim eski sihirli annem tutkunu olarak😂
MasalsMommy merveyyoruuk Aa, bizimkiler iptal edemediler. İnternette de iptal edilmiyor falan yazıyordu 😂
merveyyoruuk MasalsMommy 1 ay kullandıktan sonra iptal etti canım. Sonsuza kadar kullanacak halimiz yok exxeni 🙈😂
Birkullanici merveyyoruuk bende exxen aldımda bikaç türk dizisi var değişik onlara başladım hükümsüz şeref bey