MasalsMommy merveyyoruuk Eğer bedava deneme sürümü için kayıt olup bilgilerini girdiysen geçmiş olsun. Platformda üyelik iptal yok😬
uykucukoala merveyyoruuk hadi ya var mı güzel şeyler bizde netfilix var ama ona bile doğru düzgün bakmıyoruz
elizabeth merveyyoruuk ne bileyim işin içinde acun olunca türlü dolaplar bekliyorum iptal etmek istediğinde etmezler falan 😂 burçin terzioğlunun da dizisi varmış orda onu merak ettim
merveyyoruuk uykucukoala Netflix’de var aynen bende çok bakmıyorum ama Konuşanlar diye proğram var çok eğlenceliydi exxen’e geçti özellikle onun için😂 aldım
MasalsMommy merveyyoruuk Aa, bizimkiler iptal edemediler. İnternette de iptal edilmiyor falan yazıyordu 😂
sokomel tv 8 de oynuyor şu an. ben de hiç sevmedim renkler dekorlar giyim kuşam çekim açıları vs böyle insan içine giremiyor dizinin😂
kivircik_annesi26 merveyyoruuk ben beğenmedim bez bebek deki gibi lunapark gösteriyo bi yapmacık geldi 🥴
merveyyoruuk elizabeth Acunada çok güvenirim sanki babamın oğlu 🤭 Valla güzel diziler var beğendim ben 😂