Seyma4607 AhsenMineL ben de bu tarifi yapıyorum çokta güzel oluyo 2.5 sb un 1.5 sb şeker Yarım su bardağından 1 parmak fazla sıvı yağ 2 sb su 1paket vanilya 1 paket kabartma tozu 4 yemek kaşığı kakao Önce kuruları karıştırıp sonra sıvıları ekleyip çırp yolla fırına 😊
RuzgarMommys 1 bardak toz şeker Yarim bardak sivi yağ 2 tane olgunlaşmış muz ez 1 adet soda Bunlari cirpp Sonra aldığı kadar un kabartma tozu vanilya Yasak değilse kakao Güzelce çırp canım ver fırına harika nefis kek oluyor
RuzgarMommys AhsenMineL Ya bisey yazmayi unutmuşum Canım. 2 kaşık elma sirkesi koycaksin mutlaka unutma sivilari çırparken ekle.
BEYZANUR2020 RuzgarMommys çok teşekkür vederim canım bunu deniycem burnumda tütüyor kek normalde kuru kek sevmezdim ama şimdi komsu yapinca bile kokuyor
RuzgarMommys Yumurta kullanamadığınız yerler de Elma sirkesi Yada nohut suyu kullanın arkadaşlar Yumurta etkisi oluyor aynı
RuzgarMommys BEYZANUR2020 Valla ayni durumdayız benimde paketli hicbiet yiyemiyoruz zaten yap ye afiyet olsun ❤
BEYZANUR2020 Deletedmom16 hppymomdan beri aynıydı ya başkası zannettim alerji postuna yazınca tanıdım