Arhan-Tansu Koalina evt zaten cici bebe özellikle kilo aldırıyor canım ben pekmez cici bebe muz kullanıyorum bide ygpurt yada süt
Koalina Arhan-Tansu Nasıl yapıyprsun ben süte yapıp akşamları yapmak istiyorum kızıma biraz kilosu az da canım
Arhan-Tansu Pamuk_seker hm olabilir tabi ama ilk baş yogurt hic yemiyordu oglum sonrasan hurma özü pekmeziyle sevdi ondn snra cici bebe derken suan baya yiyor masallah ondan öyle yazdım
Pamuk_seker Koalina pekmezde buluna demir yapici özellik ile sut ve yoğurtta bulunan kemik geliştirici kalsiyum ozelligi zit etkilesimdedir bu yüzden pekmezzin demir emilimi azalıyor ayni zamanda ispanakla yoğurt yemekte fayda sağlamıyor 😇
Arhan-Tansu Koalina yogurt ev yapımı cici bebe pekmez karıstırıyorum kasede veriyorum canm birde yogurt içinde uyku yapıyır diyorlar ☺️
Fatma69 Koalina ciici bebe 5 tane yarım dan az muz varsa yoksa elma VS olur pekmez, birde cevizi iyice eziyorum üstüne sıcak su koyup iyice eziyorum yanında su da ver baya Bi enerji veriyor
Pamuk_seker Koalina bana ispanaga yoğurt koymami doktor soyledi demir ilaci içerkende en az 1 saat sinra süt yoğurt tuketme dedi bende kizim büyüyünce pekmele süt vereyim dedim arastirdim baktim verilmemesi gerekiyormus bende vermedim 😇😇😇