Retina sarem55 2 ay sonuna rendevu verdiler.sezeryan bebeklerinin biraz daha geç bakıyolarmış öyle dedi doktor.
EmirinAnnesi Arsenakres ben yaptırdım 3 aylıkken tavsıye ettı dr ben 4 aylıkken yaptırdım bıraz astıgmat çıktı çogu çocukta çıkarmıs 2-3 yasında gwcermiş ama bence 6 aylıkken götür muayeneye
Arsenakres sarem55 öyle valla bide özel aşılar var o aşıların artısı eksisi var bakalım artık Allah onlara sağlık sıhhat huzur versin❤️
Arsenakres Retina kızım bazen şaşı bakıyor gibi sağlık ocağı 6. Aya kadar normal dedi tabii ben götürücem yinede sonradan keşke dememek için
Duygugncl Ben 48. Gününde gitmiştim 45 e kadar olması lazımdı ihmal etmişsin dediler. Ama bir sıkıntı çıkmadı şükür yoksa çok üzülürdüm
Arsenakres EmirinAnnesi 3 aylık kontrolümüzde göz muayenesi yaptıracaktım inşaAllah gerek kalmaz normal bakar sürekli yaptığı bişey değil zaten ara ara oluyor aklım gidiyor. Ne güzel darısı benim gibi endişe edip aynı durumu yaşıyanların başına🙏🏻
EmirinAnnesi Arsenakres o tum bebeklerde oluyormus sası gıbı bakma o duzelıyor. Sıkıntı olmaz dert etme
EmirinAnnesi Arsenakres genetikmiş dr direk anne babada biley varmı dedı. Bende de var bebişi etkiliyor ama çocukların cogunda olabılıyormus gecer buyuk ıhtımalle dedi 1 yasta tekrar muayene ettırcem