Egeannesi1509 Merhaba anneler ben doğum yapalı 4 ay oldu 5 gündür diyete başladım zayıflama çayı falan kullanıyorum ve metabolizmam çok yavaş ne yiyip içmem lazım hızlanması için bu arada emziren anneyim yardımcı olurmusunuz lütfen?🙏🏻 Yaza kadar zayıflamak istiyorum 🤦🏻♀️ Hadi güzel annişler alayım fikirlerinizi😍♥️
Aselhafsa61 Egeannesi1509 ben sağlıklı bulmuyorum hele ki emzirirken zayıflama çayını sahsen tabuiherkesin kendi tercihi
Hilallll2020 Egeannesi1509 zayıflama çayları bi işe yaramıyor boşuna içip sütünüze geçirmeyin.. yeşillik tüketin tatlıyı ve hamur işini kesin kendiliğinden gidecektir. Bende bu ara başlıcam diyete ama aşırı tatlı çekiyor canım frenlemeye çalışıyorum kendimi. Kaç kilosunuz
Egeannesi1509 Twinmomdd evet ama ben emziriken 5 gündür içiyorum çok şükür ne bebeğimde nede bende bi yan etkisi olmadı zaten emziren anneler 2 ay sonra kullana biliyor bi sürü emziren anneler var çayıda kullanıyor satan kendiside emziriken kullanıyordu çayı
Egeannesi1509 Hilallll2020 ben doğumdan sonra 10 kilo verdim ama sütün az dediler yedim öyle süt olsun die aşırı çok yedim hemde her emzirmeden sonra gidip yerdim ki süt çoğalsın ama sonradan aklım başıma geldi doktorum yalnış yaptığımı söyledi ilk bebeğimdi die hiç bir şey bilmiyordum ne deseler inanıyordum 60 kiloydum hamileyken 2-3 kilo aldım yediğim için 85 kilo oldum🥺 5 gündür zayıflama çayını içiyorum 1 kilo gitti diyette yapıyorum çayın asla yan etkisi yok bebeğime içen bi sürü emziren anneler var çayı
pitircik2019 Egeannesi1509 Instagram da Nilay keçeci var diyetisyen , metabolizma hızlandırıcı çorbası var onu deneyebilirsiniz. Çay baştan verdiyse bile sonra aldırıyor fazlasıyla.
1204yusufalim Bol bol su ic suyun içine maydanoz koy ic bide bol bol emzir , emzirme sürecinde diyet yaoman sakıncalı artik ünlüler bile emzirerek kilo verdiklerini söylüyorlar ve bol bol su içiyorlar kadin her odaya su şişesi bırakıyor gördükçe iciyor
Egeannesi1509 1204yusufalim benden fazla su içen yoktur herhalde ben 4 litreyi bitiyorum birde sabaha kadsr 2 litre içiyorum ama yinede çok yavaş metabolizmam
PrensesAnnesi- Egeannesi1509 bende emziriyorum devlet hast. Diyetisyenine gittim ABur cubur yok tatlı yok emzirdiğini için daha çabuk verirsin dedi yağda yumurta yok makarna pilav 6 kaşık en fazla dedi beyaz ekmek yok kahvaltıda 2 dilim ekmek bunları uyguladım 2 haftada 4 kilo verdim ama daha çooook var tabi 😬😬
Egeannesi1509 Aselhafsa61 Stayfitin the plus başka yerde satılmıyor ama 2 yıl önce instagramda çıkmıştı kadın karşıma doğumdan sonra stayfit korse taytını aldım müthiş bişey anında inceltiyor ve kalıcı incelme sağlıyor 9cm ben aldım göbeğimi baaya toparladı çok memnun kaldım o yüzdende güvenerek çayınıda aldım jel +biberiye suyu ve bebeğimde hiç bi sıkıntı olmadı kadın kendiside emziriken kullanmış çayı
Elfydr Egeannesi1509 ben 10 gündür emziren anne destekli diyet yapıyorum. Gerçekten gozle görülür bir fark var. Sezaryen göbeğim dahi inmeye başladı hemde büyük bir ölçüde. Ama ben doktor kontrolünde yapıyorum bu diyeti. Sütüm cok şükür azalmadı hatta arttı.cunku yenilerini bir görseniz nasil yani kilo alırsın dersiniz. Zayıflama çayı asla yok. Hatta bol bol rezene anne sut cayi var. Bolca vitamin verdi omega 3 den tutun solgara d vitamini magnezyum hepsi var. Aksam yemegim en geç 18.30 sonrasında yemek yok. En son ara ogunum 10.30 bu saate kadar 1 er saat ara ile rezene anne sut cayi ve en son kapanış sade soda ve magnezyum ile. Birde burada çok okudum leslie ile zayıfladım diyen. 2 gündür yapıyorum yarim saat gerçekten kalori yaktiriyor cok güzel terletiyor.
Egeannesi1509 Elfydr bende dikkat ediyorum diyet yapıyorum eziren herkesten düydüm zayıfladığını sorun bende herhalde kiloyu çok zor veriyorum hemende alıyorum metabolizmam çok yavaş ya ne yapacağımıda billemiyorum🙄🤦🏻♀️
Egeannesi1509 Elfydr ama ben sık sık emziremiyorum ki sizin bebeğiniz daha çok küçük 1 ay öyle emzirirsiniz sonra doktor düzenli saatle yedirmeyi söylüyor ben 2 saatte bir emziriyorum doktorumuzun dediği gibi zaten tok olunca bebek kusuyor emmiyor
Aselhafsa61 Egeannesi1509 anladim ama sonradan sikintj çıkabilir hemen problem olmaya bilir tabiki siz bilirsiniz
Egeannesi1509 Aselhafsa61 yok ya 1 yıl kullanmış kadın şimdide kullananlar benden daha büyük ayca bebekleri bitki çayı
Elfydr Egeannesi1509 benim bebeğim 4.5 aylık küçük demedim ki. Anlayamadım yazmak istediğinizi. 4.5 aylık kizim var emzirme sürede max 2 saati asmaz. Başka birine mi cvp vermek isdeniz acaba 😀