Dilos01 Elis21 kocaları yemek yapan hanımlara hastayım ya benim koca hicccc bi pazar günleri 🤫😥😥kendi isteği ile mi yapıyor kız doğru söyle 😃😃
Minigimmm_01 Dilos01 Beterin beteri var canım benimki elini sürmez üstüne bi de eleştirir çok biliyo sanki
Elis21 Dilos01 Normalde yapmaz bugün yapası geldi kız. Eskiden yapardı tava mangal falan kaç aydır onlarda yok. Bugün başına taş düşmüş🤣
Dilos01 Mirzam emziriyorum çok gaz oluyor ağlıyor bi keresinde turp yemiştim çok ağladı karnı çok sert oldu 🥺
Minigimmm_01 Dilos01 ben akşam yemeği yerken yarın akşama ne yapsam diye düşünüyorum sizinki yine iyiymiş 😉
Dilos01 Minigimmm_01 agahahah Allah seni bacım😃😃bu hallerimiz ne olacak bizim ev işi daha zor valla ev hanımı olmak ya
Prensannesiyimm Dilos01 Teşekkür ederim canım illaki bulursun şimdi ne yemekler çıkar burda ben dünden düşündüm bugün zor olmasın diye 😂
Dilos01 Minigimmm_01 al bizden de o kadar vallahi güzele güzel olmuş der beğenmediği olmadığı zaman olmamış der bende anan yaptı geldi yemegi doğru derim öyle susar 😃😃😃
Ebubekirim-61 Minigimmm_01 aynı çok biliyorsun da bir bi çorba yaptınmı diyorum önüne gelene şükret bide bütün millet hayrandır benim yemeklerime
Dilos01 Ogullarinaasikanne ayyy eşim çok sever afiyet olsun oglusun kaç yaşında yedigune göre buyuk birazcık 🥰
milasmommy Dilos01 Taze fasulye, mercimek çorbası, pirinç pilavı, salata. Tatlı olarak iki renkli muhallebi. Sabahtan yaptım hazır hepsi bir pilavı akşam yaparım😃 Kızımada yaptığım fasulyeden ayırıp ona özel yaptım onun öğle yemeğide hazır 😅
Dilos01 milasmommy masallah hamarat hatun sabah hemen halletmiş benim ev öyle durur supurecem yemekler çocuk ayağımda uyudu kalkamıyorum uyanacak diye 😃😃