Dilos01 Hayırlı sabahlar herkese benim canımın ciğerleri bugun ki akşam menünüzde neler var acEp bana da fikir verir misiniz sabah uyanır uyanmaz bunu düşünüyorum zaten bulana kadar ikindini buluyor 😃🥰
BombastikTurta Dilos01 brokoli ve karnıbahar haşlayıp yoğurtlu sarımsaklı yicez bu akşam. Ağır yemek yedik bu hafta hep biraz hafifltelim 😂
YigitAlpsMom Dilos01 et çıkardım ama ne yemek yapacağıma karar veremedim güzel tarifleriniz varsa alırım 😄
Mirzam Dilos01 yemeği yapmaktansa ne pişirecem diye bulmak daha zor valla 😅kuru fasulye pilav cacık turşu yapacam bugün 🤗
ikibebebiranne_ Balkizlarim masallah kızlarıniz ne kadar tatlı Allah’ım esirgesin kaç yaşındasıniz valla tebrik ederim üçü zor olmuyomu benim eşim ikinciyi istiyo gözüm korkuyor
Dilos01 YigitAlpsMom valla et bende çıkarırım sonra eşime mesaj atarım ben miyim ev hanımı yap yerim ben ne olursa der İnan aklıma gelse sana sormam zaten derim 😃😃😃eşime ne yapacam hiç bilmiyorum
Busrabalimmm YigitAlpsMom eti blenderdan az az çekin kıyma halini alsın soğan sarımsak baharatla yogurun şişe sizin adana kebab yaptım dün yarışı kalmıştı onuda bugün patatesli sulu köfte yapicam benden tavsiye
Dilos01 Mirzam kuru fasulye mi dedin sen 🥺🥺🥺yiyemiyorum ben geçen eşime yaptım karşımda yedi vicdansız kendime kızartma yaptım 🤪
Dilos01 Mom987 ay mir lahana salatasını çok severim eksili dimi çok güzel oluyor tadı ben de yapayım akşama 😃😃
YigitAlpsMom Dilos01 ahahahah aynı bizde yapmaktan çok ne yapsam diye düşünmek yoruyor menü olsa önümde seve seve yaparım
Dilos01 Elis21 kocaları yemek yapan hanımlara hastayım ya benim koca hicccc bi pazar günleri 🤫😥😥kendi isteği ile mi yapıyor kız doğru söyle 😃😃