Parsannesi zeyzey29 ben de pek şurup verme taraftarı değilim ya bir yeri yaparken bir çok yeri yakıyor resmen inşallah kremle vs geçer
Ilknuraltun Parsannesi soğan pörtletirdi anneannemler böyle olunca üzerine sararlardı iltihabı alırdı
Parsannesi Herkese çok teşekkür ederim ❣️🙏 tekrar doktora götürdüm biraz iltihabı akıttı ve şurubu içir geceleri de kremi sür en fazla 4 güne kurur gider dedi çok şükür 😊
Zeynepalya_ve_annesi Parsannesi bactropan krem sürün sabah akşam bizimde öyle olmuştu tırnak makasını değiştirin veya her kullanımda dezenfekte edin geçmiş olsun
Gulbeste Parsannesi soğanı ısıtıp sarın hafif sıcak olsun patlatır iltihabı kurutur sonrada bacoderm yada fucidin krem kullanın dra danışıp
Zeynepinannesiii Parsannesi esimdede benzeri oldu Limonu kesip parmağını batırdı geçmişti. Ama omu etki etti bilmiyorum 🙃
Parsannesi Zeynepinannesiii çok teşekkür ederim 😊 şimdilik doktorun verdiklerini kullanıyorum biraz daha kurudu gibi bir günde 😅
BaraninAnnesi Parsannesi canım tırnak batmıştır. O kabarık yeri eğer alabilirsen hafif sıkarak şişkinliği iner. Batan tırnakta varsa kes geçer 1,2 güne geçmiş olsun
Parsannesi BaraninAnnesi teşekkür ederim 😊 doktorumuz da muhtemelen oynarken tırnağını kırdığı için olmuştur dedi şükür iyileşiyor 😊