Mom7856 Parsannesi Yok yok dokunmadığın da temas olmadığında ağırmaz ama dokunun ca en ufak temasta ağrır antibiyotik iyi gelir inşallah
Unknown Parsannesi Oğlumunda ayak parmağında oluyor sürekli. Doktor bacoderm krem bulundurun evde sürekli demişti. Oldukça sürersiniz diye. Hala oluyor oldukça sürüyorum.
Parsannesi Unknown ben de 4 5 ay önce aşı yeri için almışım az önce farkettim olmadı hemen sürüp sarayım çok teşekkür ederim 🙏
Sabah_aksam_bebe Parsannesi canım fucidin sür geçer hemen. Kızım ilk doğdupunda olmuştu ondan sürdüm bnde geçti
AybarsMoms Parsannesi ilk dönemlerde ayak baş parmağında yaşadık bizde aynı sorunu ama kendi kendine attı canım
Parsannesi AybarsMoms bu birkaç gündür çok hafif kızarıktı ben de geçer diye bekledim ama iltihap oluştu 😓
Parsannesi Marinedeniz aminn bugün bi batikonla temizleyip krem sürcem olmadı yarın da kendi doktoruna götürcem ya benim ayağımda 3 kere ameliyat olduğum bir tırnak batması belası var o yüzden görünce baya kötü oldum 😓
Parsannesi zeyzey29 ben de pek şurup verme taraftarı değilim ya bir yeri yaparken bir çok yeri yakıyor resmen inşallah kremle vs geçer
acimavi Parsannesi doğru onu düşünemedim, gazlı bezle sarınca onu da emer ne kadar sağlıklı olur bilemedim☹