DuyguSentrk Parsannesi rica ederim cnm inş en kısa sürede geçer hiç canını sıkma ama sar yinede elini
Parsannesi DuyguSentrk çok ağzına götürüyor zaten Allah korusun ağzında patlar falan diye korkuyorum 😓
Yusufmrv Parsannesi bizimde olmustu sarı hametan sür çorap gıydır ama parmak kısmını bol bırak azıcık bizimki öle gecmişti
melasya Parsannesi bacoderm krem de sürün ayak parmağında oluyodu çocuklarımın iyi geliyodu krem etki gösteriyodu
Parsannesi eylulbebesi benim ilk defa başıma geldi ne yapacağımı şaşırdım sadece kızarık ve hafif şişti oysa 😓
Parsannesi Basulpete biraz canı pek bir çocuk ya dün doktor okadar baktı ama sesi çıkmadı şükür yine de ağrısı oluyordur sanırım 😓
Zhnce Parsannesi annem soğanın ic kısmını ocakta hafif yumuşar kıvama gelene kadar tutardı iliyinca parmağa koyar bezle baglardi o iltihabi gitsin ve acısı gitsin diye Yegenlerimde olurdu bazen
Parsannesi Zhnce çok sağolun uyutmaya çalışıyorum uyanınca soğanı mutlaka deneyeceğim inşallah çare olur 🙏😓
Adabkc Parsannesi benm kızın tırnak batması vardı bacoderm vermıstı bana bi arastır ıstersen krem sürmüştüm ben yinede doktoruna sorunuz
Parsannesi Adabkc 4 5 ay önce aşı yeri için almışım kremi ya şimdi farkettim varmış evde aslında doktora sorup kullanacağım çok teşekkür ederim 🙏
Eslembaby-Cennetmomy biranne11 evet canım yemek pişirdiğimiz Ocak var ya onun bir gözünü yakıp üstüne koy