3children1mom Dilos01 benimki de 14 ekim de doğdu 1 gün var aralarında alisir şimdi aslında gec değil 4 aylıkken veriliyor uyku eğitimi instagram varsa orda uykuperimcom sayfasında herşey var açıklamalı takıp edin
Dilos01 3children1mom instsgram yok canım maalesef 🥺4 aylıkken başlıcam insallah üstesinden gelebilirim 🥰
Hulyaemirasim Benm oglusumda ayni el hep agizda yumruk yapp emiyo😊 normalmis doktorlar ya elini kesfediyordur yada damaklari kasinmaya baslar ondan diyorlar😊
3children1mom Dilos01 🙄 ahh birde bana sorun 3 cocuk şimdi uyudu ikisi biri ödev yapıyor bende kahve molası verdim perde asicam falan yoğun geçiyor 😁
Dilos01 3children1mom Allah yardımcın olsun canım🥰ben 1 çocukla baş edemiyorum sen masallah 3 çocuk rabbim ona göre sabrını veriyor afiyet olsun benimde sut ocakta pişiyor ayağımda da kızı sallıyorum nasıl bırakıp gidecem bilmiyorum bi taşarsa Ocak mahvolur 🥺😱
3children1mom Dilos01 Ayy sallamayın ya😕 Bir iki sefer dedigimi uygulayın belki ise yarar bu arada teşekkür ederim Allah dağına göre kış verirmiş diyelim 😂
Dilos01 3children1mom sallamayı nasıl bırakabilirim canım 🥺beşikte de ayağımda da sallamak istiyor kendi kendine uyumuyor
Dilos01 3children1mom bende gece emzirirken öyle uyuyup kalıyor allahtan gece istemiyor çok şükür de gündüzleri böyleyiz pispis sesi acıyorum uyumuyor ilahi ile uyuyor ama gece uykusuna geçerken tabi ayakta sallıyorum uyandığı zaman sadece yanına kıvrılıp emziriyorum karanlıkta yatiriyorum zaten 9 gibi
3children1mom Dilos01 oh maşallah canım ilerisi için dedim sallama die büyüyünce daha zor olur senin için desteksiz ne kadar erken olursa o kadar sana faydası olur
Dilos01 3children1mom peki beşiğine katip ilahisi açıp ben öbür odaya mi gidecem öyle uyur mu kendi kendine 🥰
3children1mom Dilos01 aynen siz yatağına yatırıp ne seviyorsa onu acın telf arka yüzü gelsin dikkati dağılmasın die odadan çıkın bir iki ağlar sonra uyur cok katılırsa alır biraz kucağınıza sakinleştirir tekrar denersiniz
Katarsis 3children1mom gerçekten mi keyfi yapıyorlar 1 ay 15 günlük bebeğim var emzik te alıyor genelde uykuya dalacagi zaman veriyoruz onun dışında iki elini arada gün içinde ağzına götürüyor hatta sanki son zamanlarda daha çok yapmaya başladı biz de eşimle aç herhalde doymadı diyoruz ilk bebeğim
3children1mom Katarsis ellerini keşfediyor annesi cisli bezinden anlarsınız günde 5 6 defa alıyorsanız doyuyordur 😁