Ayzam29 3 ay 12 günlük bebegim var sürekli eli ağzında emdikten sonra da öncede ellerini yumruk yapıp agzina götürüyor sürekli açık olduğu cok nadir normal bi durum mudur ? Başına gelen varmi
3children1mom Ayzam29 oyy kuzum yaa🥰 parmak emen cocuk akilli olur derler emzik emmiyorsa ondandır yada ellerini keşfediyor olablir benim de 2 kız emzik tuttu 3 numara tutmadı parmak emiyor şimdi 2 ay 22 günlüğüz açlığından falan değil yani keyifi yapıyor
Biricik01 Ayzam29 ellerini kesfetmeye baslamistir annesi normal bir durum😊kizim 17 aylik Hala Parma emmeye devam😁ne zaman birakacak bilmiyorum🙄
Dilos01 3children1mom benim kızımda 2 aylıkken bu yana emiyor ya 3 ayligiz hala emiyor bi eli ağzında bi eli kafasının altında sanırsın güneşleniyor hanfendi 😃😃bende aç diye kaç kere yatır kaldır yapıyordum annelik duygusu iste 😃😃
Katarsis 3children1mom gerçekten mi keyfi yapıyorlar 1 ay 15 günlük bebeğim var emzik te alıyor genelde uykuya dalacagi zaman veriyoruz onun dışında iki elini arada gün içinde ağzına götürüyor hatta sanki son zamanlarda daha çok yapmaya başladı biz de eşimle aç herhalde doymadı diyoruz ilk bebeğim
Mevamm58 Benim kızımda 2 ay 17 günlük bir aylıkken başladı hep emiyor emzik kullanmıyoruz bu arada. Bu aylarda ellerini keşfedermiş o yüzden yani ben engellemiyorum emmesini ama bezen emerken öğürüyor o zaman müdahale ediyorum
Aylisaylin Benim kızımda sürekli el emiyor hatta oyuncak bile tutmak istemiyor elini emicem diye sinirleniyor uykusunda bile emiyor 3 buçuk aylık
Dilos01 3children1mom ah zili kız diim o zaman 😃😃canım birde 3 aylık atağı geçiriyoruz ya çok husursuz ağlıyor uyku düzeni gitti ne güzel her yatirmam da uyurdu şimdi pof oldu ağlayarak uykuya dalıyor 🥺bi fikrin var mi hele ki akşam olunca daha zor 6 da uyanıyor 9 9 buçuğa kadar uyumuyor gözü kıpkırmızı olana kadar
3children1mom Dilos01 internetten fön makinesi sesi açıyorum ben o şekilde uyuyor yüz üstü yatırıyorum ses açıyorum odadan çıkıyorum gece de uyanmıyor hic 7 gibi falan acikiyor o zaman uyanır
Dilos01 3children1mom kaç aylık sizinki canım uyku eğitimi mi verdiniz yoksa kendi kendine mu öyle oldu yüz üstü katıyorum 5 10 dakka sonra ağlamaya başlıyor 😃
3children1mom Dilos01 eğitim vermedim açıkçası 2 çocuğum daha var onlarla da ilgilenmem lazım doğduğundan beri o şekilde yaptim zamanla alışır sizinkide 2 ay 22 günlük oldu şimdi
3children1mom Dilos01 benimki de 14 ekim de doğdu 1 gün var aralarında alisir şimdi aslında gec değil 4 aylıkken veriliyor uyku eğitimi instagram varsa orda uykuperimcom sayfasında herşey var açıklamalı takıp edin
3children1mom Dilos01 🙄 ahh birde bana sorun 3 cocuk şimdi uyudu ikisi biri ödev yapıyor bende kahve molası verdim perde asicam falan yoğun geçiyor 😁