Merve2344 Ne zaman bitecek bu süreç. . . Tecrübesi olan varmı . Zorla yemek veriyorum, yesede ağzında bekletiyor. . Sinir krizleri geçireceğim yakında. . . 8 ay 20 günlük. Ama çok zayıf hiç yemiyor. Süt emiyor ama demekki kalitesiz . Yaramıyo ki kilo almadı
iyimserperestt Merve2344 canını sıkma canım elbet düzelicek benim kızımda 10 aylık olucak 9. Ayına kadar ıda öyleydi hep ağzında bekletiyordu şimdi düzeldi şükür ama o zamanlar ben ağzında beklettiğin de burnunu dokunduğunda yutuyordu😊
DuruveSu Merve2344 zorla verdiğimiz için öyle yapıyorlarmış aslında tepki olarak. Benim kızım da 24 aylık son 3-4 aydır o şekilde yiyor ama artık yemeğin peşinden kraker filan verip ağzındakini yediriyorum . Sizinki küçük nasıl bir çözümü vardır bilmiyorum 🤷♀️
Berfinyusuf16 24 aylik halen agzinda bekletiyor ve sadece 10 kg Pskolojim bozuldu artik her hafta bu konu yuzunden agliyorum esimle tartisiyoruz yoruldum artik .en az haftanin 4 gunu boyle😓😓
Merve2344 @Zekzek 7 aylıkken götürdük, 6 kilo 650 olmuştu. Şimdi 9 aylık olacak. Büyük ihtimal 7 olmuştur, yani yemiyor . Yese ağızda bekletiyor. Sürekli emmek istiyor.. emsin hiç sorun değil ama sütm de kilo yapmıyor.
Marjinal_Anne2 Merve2344 aaa yemin ediyorum bu aynı ben 7aylıkken 6700 dük daha götürmedik ama almamıştır 7kilo olmuştur ancak , emiyor ama sütüm bence beslemiyor diye düşünüyorum yaa..
Elifaydn Merve2344 canım benim kızımda aynı kilo ve ayda senin yavrunla , alerjik bir bebek o yüzden kilo alamıyor çok üzülüyorum bende kendimi yıprattım resmen 3-4 ayda emmedi de bende ek gıda ve mama veriyorum ama yok en son 200 gramlara kadar düştü doktorunuz kilosu hakkında ne dedi acaba
Berfinyusuf16 Merve2344 yemeyince israr ediyorum saatlerce onunde oturup yemek verdigim uzuldgum icin oda stresten bana kiziyor bosver diyor sonra agiz tartismasina gidiyoruz.
Merve2344 @Berfinyusuf16 anladım ama kavga etmeyin çocuğun bu konusu yüzünden. Şuan benim sinirden başm çatlıyor. Öylece yutmasını bekliyorum. Kahvaltı yapıyor hala. . .
Berfinyusuf16 Merve2344 elimden geleni yapiyorum .1 yasindaykendr boyleydi doktora goturdgumde vitaminneksikligi var ondan olur demisti ilac verdi duzeldi simdi yine basladi yine goturdum bi sorun cikmadi inat ediyo isine geldimi yiyor yada onune birakiyorum kenfi istedimi az az yiyor.
Berfinyusuf16 Kelebegimmmm b12 vitamini icin fisfis, çinko surubu ve balik yagi vermisti canim.suandada polivit kullaniyorum 1aydir cok iyiydi yemek yiyordu 1 haftadir yine eskisi gibi oldu sanirim donem donem oluyor.
Berfinyusuf16 Merve2344 evet bende aynen sizin gibiyim o yesin ben ac kalsamda olur diyorum Allah bize sabir versin.
Kelebegimmmm Berfinyusuf16 ahh bana da yardımcı olun. Hiçbişe yemiyr. Polivit her gün mü? Multivitamin çinko balık yağu hangi marka kullndnz?