HonKiPonKiDoNiNo Kizlar regl donemi tampon kullananiniz varmi ? Rahatmi gercekten yaa, bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum ipi kopar falan diye 🙈 bide boyutlari falan varmis galiba, beni bi aydinlatirmisiniz please
Mariposa HonKiPonKiDoNiNo denize tatile vs. gitmeyecekseniz kullanımı çok gereksi bir malzeme alışık olmayan icin de çok rahatsız edici o.b tampon adetinizin yoğunluğuna göre normal medium diye ayrılıyor
Zeyneptoprak HonKiPonKiDoNiNo ben kullandım canın kanama oldukça tampon içerde şişiyor şiştikçe de birazcık rahatsızlık veriyor ip kopma gibi bir durumu olmadı bence Korkmaz da zaten kopsa da çok sıkıntı yaşamazsın çünkü çok fazla derine itmiyorsun sık sık değiştirmen gerekiyor eğer çok fazla kanamali olmuyorsan bence kullanabilirsin büyük olanı taktığımda bayağı rahatsız etmişti ama kendime uygun numarasını taktığında çokta zorlanmadım
CansuveCan HonKiPonKiDoNiNo ben kullanıyorum aşırı kolay bence bir daha ped kullanmazsın ayrıca pedden daha hijyenik olduğu kesin
HonKiPonKiDoNiNo CansuveCan acelyalara Oh icime su serptiniz kizlar, hangi markayi onerirsiniz .. Normalde kotex ped kullaniyorum onun tamponunu denesem mi ?
DilaraYigit1 Tatile gittiğim zaman kullanmıştım, cidden kurtarıcı ama çok rahat edemedim ben , sürekli kullanacağım birşey değil 🙄
HonKiPonKiDoNiNo DilaraYigit1 denicem valla 🥰 biktim pedden cocukla hepten nefret ettim, ayakta sallarken uyuz oluyorum 🙈
Smryna HonKiPonKiDoNiNo ben🤚 tamponsuz bir hayat düşünemiyorum o derece. Canım reglinin şiddetine gore yoğundan düşüğe doğru gidiyor. Onun dışında kopma falan olmuyor ipi yukarı doğru tutman yeterli sonrasında, 2 saaten kısa sürelerde değiştir mutlaka uzun süre asla tutma ve inan çok rahat varla yok arasında çoğu zaman unutucaksin bile❤ rossmanin kendi markası var ben artik onları kullanmaya başladım hem daha uygun ve daha çok 😇
HonKiPonKiDoNiNo Smryna buyuk kurtarici gercekten o zmn, pedden nefret ediyorum artik ya cok rahatsiz etmeye basladi beni, kesin tampon deniyecegim.. tsk ederim 🌺
mom073 HonKiPonKiDoNiNo ben kullanıyorum aşırı rahat tampona alıştıktan sonra ped kullanmazsın bence boyutları var evet yoğunluğna göre kullanabilirsin ben Ob marka var onu kullanıyorum çok rahat ip kopma gibi bi durum yaşamazsın çok sık değiştirmen gerekiyo doğru şekilde yerleştirirsen asla rahatsız olmazsın hiç yokmuş gibi rahat edersin ☺️
HonKiPonKiDoNiNo mom073 Hemen aldiricam valla cok heves ettim simdi bu yorumlarin ustune 🥰 pedden kurtulmak istiyorum .
Smryna HonKiPonKiDoNiNo bayilicaksin hatta bağımlısı olacaksın 😁 tampon müthiş bir icat 😚 Pedin boynu devrilsin zaten 😀