[silindi] 8.5aylik oğlum var mama sandalyesinde oturmuyo hep yurutecte mamasını yedirmeye çalışıyorum sizlerde de varmı böyle yemek yedirmeye çalışan hiç sevmiyo mama sandalyesini yurutecide ayağımla tutuyorum alttan öyle yediriyom yemeğini yoksa kaciyo ondada😬🙄
kivircik_annesi26 [silindi] bizimde öyleydi ama sonra mama sandalyesine alıştırdık yürüteçi kaldırdık unutturduk yani
Nik_mik_yok [silindi] yatarak veriyordum başlarda. Dönüp kaçtığı için artık mama sandalyesinde veriyorum. Yürüteçde de verdim bikac defa sabitleme düğmesi var yanda kaçamıyordu ama sevmedi orda yemeyi😁
[silindi] Mom078 valla bir kaç defa koydum sandalyeye assaga doğru kaymaya calisiyo bende korktum dusucek diye koyamadim bidaha 😁
Poncik38 [silindi] ya yürüteçde Bi kaç deneyim dedim ama cok zor oluyor dedgnz gibi. O yüzden mesela mama sandalyesinde balkon da fln deneyebilrsnz. Bi arkadasm bebegi yemek yesin dye parka goturuyordu hep
Mom299 [silindi] Biz mama sandalyesinde yiyoruz artık yürütecte vermiyorum bişiy senin ki azmam kız durmaz o mama sandalyesinde 😂
[silindi] Nik_mik_yok benimki sandalyeyi görünce kaciyo yurutecte de kaciyo kız zor yediriyom heryere dokulyor valla 😁
Mom9 [silindi] mama sandalyesi oyuncağı var e bebekte dönme dolap gibi bişey çevirdikçe sesler çıkarıyo onu yapıştırabilrsiniz. Ya da ona keyif verecek dışarı görebileceği yere çekebilirsiniz. Bu şekilde yemeye devam ederse alışkanlık olur hiç oturmaz sandalyeye
Nik_mik_yok [silindi] kiz oda bişey mı. Barış koydeyken evde yemek yemezdi küçükken , ineklerin yanında yicem diye ağlardı 😂 zavallı ablan da götürüp orda yedirirdi. Benimki de traktör den inmezdi ,bende onun tepesinde. Ah ah ne çektik 😂😂
Mom299 [silindi] Aman ne biçim çocuk yaptın sende ya okadar dedim sana şu bebeyi 1.2 sene önce yap diye zaman aşımına uçgrardı hem 🤣🤣🤣