Srhnzlcn Merhaba kızlar bugün leslie başladım buradan okudum başarılı olanlar var 11 kilo vermek istiyorum ama emzirdiğim için gaz yapan sağlıklı yiyeceklerden yiyemiyorum bakalım nasıl olacak☺️ Benm gbi olup kilo veren var mı günde 1 kere mi yapıyorsunuz☺️
Hazalperi Srhnzlcn hangi video ile başladınız acaba bende 11 kilo vermek istiyorum 2 aylık bebeğim nohut hariç herşeyden yiyorum
Wolverine Leslie 3mil 45 dk olan en etkilisi 2 mil de olabilir 30 dk Bol su ile destekleyin, emziriyorum tatlı yiyeyim ekmek yiyeyim yok bunlara veda edin. Sütü su yapar, dereotu ve yeşillikler yapar. 2 hafta içinde fark görürsünüz
Srhnzlcn Wolverine bakalım onlarada dkkat edicem inşallah işe yarar☺️ Aslında evet 45 dk daha güzel ama oğlum kucakta evde hızlı gezerek uyuyor ve bn uyuturken çok yoruluyorum bide 30 dakkada uyanıyo ama 15 dk günde 2 kere yapabilirm sabah akşam gbi☺️
Ef24 Leslie 3 mil 45 dakika bana ağır gelmeye başladı oğlum henüz 3 aylık olacak leslie 2 mil yapıyorum 30 dakika sabahları kalkınca. akşamları yemekten 2 saat sonra da 3 fast fun yapıyorum leslie nin videosu gene o da. 15 dakika dün tam 1 ay oldu 4 kilo verdim.yediklerime de dikkat ediyorum ama ve günde 3 litre su. Kuru fasülye hariç her şeyi de yiyorum tahıl olsun sebze et olsun