TugbaNil doğumun ertesi gün eve geldik. Sabah 10 da bez değişti. Akşam 11 oldu hâlâ çiş yok. 39 derece ateş var. Hastaneyi aradık, gelin dediler. Acilden giriş yaptık, kıvırcık saçlı bi doktor var. Yolda giderken arabada çiş yapmış bebeğim. Üstünü soyun dedi, biz soyarken baktı çiş var, yapmış işte sorun yok dedi. Yapamazsa mesane masajı yapın dedi gönderdi. Meğer sarılık başlıyormuş. Sütüm azmış. Doymuyormuş bebeğim. 2 gün sonra rutin kontrol için tuba hanıma gittik. Az sarılık var, mamaya gerek yok, emzir dedi ama uzaktan bakarak yine. Sütün var mı yok mu diye soran yok. Bebek sürekli baygın, elini sıka sıka kan alıyorlar gıkını çıkarmıyor. Kimse bişey demedi, ilk bebeğim tecrübem yok. Eve gittim 2 gün göğsümde yapışık kaldı bebeğim. Yok, uyanmıyor derken içim el vermedi başka doktora gittim. Göbeğine kadar sararmış, 5 günde 300 gr vermiş. Hemen sütüme müdahale etti, mama takviyesi başlattı çok az. Sütüm düzene girince mamayı kesti. Düşünün sarılık var diye gittim çok endişeliydim bebeğim için, ertesi gün doktor beni aradı bugün nasılsınız diye. Sonra medicana’ya hiç gitmedim